Πρίντεζης: «Είμαστε ακόμη στην… αρχή»!

Πρίντεζης: «Είμαστε ακόμη στην… αρχή»!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, σχολίασε την μεγάλη πρόκριση των Πειραιωτών στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν θα πάει στην Τουρκία για… τουρισμό!

Παράλληλα, ο άσος του Ολυμπιακού, τόνισε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», πως η φετινή ομάδα των «ερυθρόλευκων» έχει δημιουργηθεί για να γεμίζει το ΣΕΦ, κάτι το οποίο αποτελεί πρόκληση για όλους…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:

Γιώργο πως αισθάνεσαι; Είναι από τις καλύτερες στιγμές σου στον Ολυμπιακό;

«Ήταν ένα πολύ όμορφο βράδυ! Το αξίζαμε, γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ από τον Αύγουστο που ξεκίνησε η προετοιμασία μέχρι και τώρα. Πιστεύω ότι είμαστε η πιο βελτιωμένη ομάδα μέσα στην διάρκεια της Ευρωλίγκας και παράλληλα η ομάδα, που έχει την δυνατότητα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, μέχρι να φτάσει η ώρα για το φάιναλ φορ. Ξέραμε ότι πρέπει να τελειώσουμε την σειρά στο ΣΕΦ. Η απουσία του Ντόρσεϊ έκανε τα πράγματα δύσκολα. Γνωρίζαμε, όμως, τι πρέπει να κάνουμε, πώς να το κάνουμε και σε ποιο χρονικό σημείο της αναμέτρησης, πρέπει να χτυπήσουμε την Σιένα! Προκριθήκαμε και ναι, είναι από τα καλύτερα βράδια της καριέρας μου στον Ολυμπιακό. Από την άλλη, νιώθω πως τώρα... αρχίζουμε και δεν μπορούμε να μείνουμε σε μια πρόκριση, θέλουμε περισσότερα, διψάμε για επιτυχίες»

Πως γίνεται να βελτιώνεται τόσο πολύ μια ομάδα άπειρη, με τόσους vεους παίκτες, σε τόσο μικρή χρονική διάρκεια;

«Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Πρώτα από όλα, έχουμε σπουδαίο προπονητικό τιμ! Επίσης, υπάρχει τρομερή θέληση από τα παιδιά και καταπληκτικό κλίμα στα αποδυτήρια. Δεν μπορώ να ξέρω αν οι επιλογές έγιναν με πρώτο κριτήριο τον χαρακτήρα, αλλά έχουμε ταιριάξει τόσο πολύ στα αποδυτήρια ως ομάδα, ως οικογένεια, που μερικές φορές αναρωτιέμαι μήπως κάποιος μιας διάλεξε και μας έβαλε επίτηδες όλους μαζί, γιατί γνώριζε εκ των προτέρων πως 8α δημιουργήσουμε αρμονική χημεία εκτός και εντός παρκέ! Είχαμε πάρα πολλά κίνητρα... Για τους εαυτούς μας, για τον κόουτς, για τους προέδρους και φυσικά ένα από τα μεγαλύτερα, την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Θυμάσαι πώς ξεκίνησε η σεζόν και πόσο κόσμο είχαμε στα περισσότερα παιχνίδια... Σκέψου και την εικόνα του ΣΕΦ στον τρίτο και τον τέταρτο προημιτελικό. Η μέρα με την νύχτα... Ξεκινήσαμε νύχτα και την κάναμε... μέρα!».

Αυτή η τρελή πορεία, μπορεί να φτάσει και στον τελικό... Η Μπαρτσελόνα κέρδισε τον Ολυμπιακό στον τελικό του 2010, αν και εσύ τότε ήσουν στην ΜάλαγαΙ

«Δεν έχει σημασία, το έβλεπα το ματς, περίμενα να κερδίσει ο Ολυμπιακός και η αλήθεια είναι πως όπως και με την Σιένα, έτσι και στην Μπάρτσα χρωστάμε κάτι! Είναι ακόμα νωρίς, μεσολαβούν σχεδόν 6 εβδομάδες και μέχρι τότε, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να χαλαρώσουμε από την επιτυχία της πρόκρισης. Έχουμε πολλά ακόμα να πετύχουμε. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, γιατί είμαι σίγουρος, είναι πως στον ημιτελικό ανεξαρτήτως σύνθεσης, θα παλέψουμε ως Ολυμπιακός, με τον ίδιο τρόπο που το έχουμε κάνει σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια ως τώρα! Δεν πάμε στην Τουρκία για βόλτα, πάμε για να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ».

Η σειρά με τη Σιένα, έδειξε κάτι ακόμα. Πως αυτή η ομάδα. είναι πλέον έτοιμη να διαχειριστεί και πολλά διαδοχικά ντέρμπι. Είναι καλός οιωνός αυτές οι 4 σερί μάχες, εν όψει των τελικών με τον Παναθηναϊκό;

«To πας μακριά... θα πω ένα πράγμα. Το μόνο που ζητάω είναι να είμαστε όλα τα παιδιά υγιείς και όταν έρθει η ώρα για τους τελικούς, να κατέβουμε να παίξουμε πλήρεις. Μόνο αυτό θέλω και θα δούμε μετά τι θα γίνει σε αυτά τα παιχνίδια... Πετύχαμε κάτι σημαντικό, αλλά δεν νιώθω ότι έχω «αδειάσει» ψυχολογικά από την επιτυχία. Αυτή η ομάδα απαγορεύεται να... αδειάσει, δημιουργήθηκε για να γεμίζει πάλι το ΣΕΦ».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved