Χάινς: «Θέλω τον Παναθηναϊκό στον τελικό»

Χάινς: «Θέλω τον Παναθηναϊκό στον τελικό»

Μπορεί το Final 4 της Κωνσταντινούπολης να αργεί ακόμη, ωστόσο ο Κάιλ Χάινς... προτρέχει και επιλέγει για αντίπαλο στον τελικό της Ευρωλίγκας τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού μίλησε στον «ΣΚΑΙ» και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του έφτασε μέχρι αυτό το σημείο, λόγω της σκληρής δουλειάς που έγινε στη διάρκεια της σεζόν. Αναλυτικά, όσα είπε ο Χάινς:

-Σίγουρα λίγοι περίμεναν να πάει ο Ολυμπιακός στο Final 4. Εσείς οι παίκτες το περιμένατε;

«Ναι, το πιστεύαμε από την αρχή! Το τρελό με την ομάδα μας είναι ότι έχουμε πολλά νεά ταλέντα και δεν ξέραμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Ωστόσο, δουλέψαμε σκληρά και πετύχαμε».

-Ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα;

«Ναι, θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη. Η Μπαρτσελόνα είναι μια έμπειρη ομάδα που έχει έναν ίδιο κορμό εδώ και 5-6 χρόνια. Είναι όμως απλά ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός αυτό που έχει να κάνει είναι να συνεχίζει να παίζει όπως τελευταία. Από εκεί και πέρα είναι ένα Final 4 και όλα μπορούν να γίνουν. Φέτος τα έχουμε καταφέρει σε πολλές περιπτώσεις που μας θεωρούσαν αουτσάιντερ. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε».

-Για την ατμόσφαιρα μετά το τέλος της χθεσινής (31/03) αναμέτρησης και το αν κατάφερε να κρατήσει εκείνος τη φανέλα του.

«Εγώ προσπάθησα να την κρατήσω όσο μπορούσα. Αυτό που έγινε στο τέλος δεν το έχω δει ξανά και ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Αυτός βασικά ήταν ένα από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι ο κόσμος αγαπάει και είναι υπερήφανος για την ομάδα».

-Που κρίθηκε η σειρά με τη Σιένα;

«Το πρώτο παιχνίδι πιστεύω ότι ήταν καθοριστικό. Σκοπός μας ήταν να παίξουμε δυνατά γιατί γνωρίζαμε ότι η Σιένα είναι μια ομάδα που παίζει σκληρό μπάσκετ. Μετά τη νίκη αυτή η ψυχολογία μας άλλαξε και όταν ήρθαμε στο ΣΕΦ πήραμε δύο νίκες και πανηγυρίσαμε την πρόκριση».

-Για το ενδεχόμενο να συναντηθεί ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό του Final 4:

«Ξέρω για την αντιπαλότητα που έχουν οι δύο ομάδες και το κατάλαβα πολύ καλά στα παιχνίδια που παίξαμε. Ναι, θέλω τον Παναθηναϊκό στον τελικό γιατί θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Πρώτα όμως πρέπει να περάσουν από τους ημιτελικούς».

-Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:

«Δεν φανταζόμουν όταν πέρυσι αγωνιζόμουν στην Μπάμπεργκ ότι θα έφτανα ένα χρόνο μετά να παίζω στον Ολυμπιακό και τώρα να είμαστε έτοιμοι να λάβουμε μέρος στο Final 4. Ήλπιζα πως θα είχα πρόοδο στην καριέρα μου, αλλά δεν περίμενα να γίνουν όλα αυτά μέσα σε ένα χρόνο. Είμαι τυχερός που ο Ολυμπιακός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved