Ίβκοβιτς: «Τεράστια επιτυχία η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ (video)

Ίβκοβιτς: «Τεράστια επιτυχία η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ (video)

Η ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού τίθεται αντιμέτωπη με την εμπειρία της Σιένα, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός των Πειραιωτών, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, αναφέρθηκε στη σπουδαία εμφάνιση που έκαναν στο τρίτο παιχνίδι, στο ΣΕΦ, κι αν μπορούν να την επαναλάβουν σήμερα (30/03, 21.45), ώστε να προκριθούν στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης, κάτι που θα είναι τεράστια επιτυχία. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το εάν μπορούν να επαναλάβουν σήμερα (30/03) την εμφάνιση του προχθεσινού (28/03) αγώνα: «Ο τρόπος που παίξαμε στο τρίτο παιχνίδι δεν είναι απίθανο να επαναληφθεί, αλλά σίγουρα είναι πολύ δύσκολο, επειδή η Σιένα είναι πολύ έμπειρη ομάδα κι επειδή κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Ας μην ξεχνάμε την κακή εμπειρία που έχουμε από την περσινή σεζόν με τη Σιένα, οπότε την κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά μας κέρδισε στο δεύτερο. Οπότε, θα πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι».

Για το πώς μπορεί να διατηρήσει το μομέντουμ που έχει ο Ολυμπιακός: «Πρόκειται για προετοιμασία στο ψυχολογικό κομμάτι. Το σημαντικότερο είναι να προετοιμάσεις με τέτοιον τρόπο την ομάδα ώστε να μην αισθάνεται την πίεση της έδρας. Αυτό το στόχο τον καταφέραμε. Από εκεί και πέρα, έχουμε τραυματισμούς, το ιατρικό επιτελείο μας είχε πολλή δουλειά να κάνει. Ελπίζουμε οι Πρίντεζης, Λο και Ντόρσεϊ να είναι έτοιμοι».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έγινε από τη χειρότερη ομάδα στο Top 16 στα ριμπάουντ, η καλύτερη στα πλέι οφ: «Είναι αλήθεια. Από τη μία ήμασταν χειρότεροι στα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά τα παιδιά πλέον προσπαθούν για τα χαμένα σουτ. Το ίδιο πρόβλημα έχει και η Σιένα».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Είναι πολύ καλή εμπειρία για τους νεαρούς παίκτες μας να παίζουν στην Ευρωλίγκα, σε τόσο δυνατά και υψηλού επιπέδου παιχνίδια. Έχουμε πολύ ταλαντούχους παίκτες, με εμπειρία από τις εθνικές ομάδες. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε στο τρίτο παιχνίδι o Σλούκας».

Για τους έμπειρους παίκτες της Σιένα: «Έχουν πολύ καλούς μαχητές, πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλό τεχνικό επιτελείο. Ήταν απίστευτο που βρέθηκαν σε τόσο κακή ημέρα προχθές (28/03). Ναι, μπορείς να πεις πως παίξαμε πολύ καλή άμυνα, το τρανζίσιον ήταν πολύ καλό, τρέξαμε, αλλά όλα ξεκινούν από το μυαλό και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι. Φυσικά, εάν θέλουμε να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες, υπάρχει ενέργεια από τη μία πλευρά και εμπειρία από την άλλη».

Για το γεγονός πως με νίκη σήμερα (30/03) προκρίνονται στο Φάιναλ Φορ: «Έχω πάρει μέρος σε έξι Φάιναλ Φορ, μου αρέσουν, είναι πολύ όμορφη εμπειρία. Προσπαθώ να εξηγήσω στους παίκτες μου πώς είναι. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο τέταρτο παιχνίδι. Σίγουρα, εάν περάσουμε θα είναι τεράστια επιτυχία για το σύλλογο».

Ίβκοβιτς: «Τεράστια επιτυχία η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ (video)



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved