Παιχνίδι μόνο για… Παναθηναϊκούς

Παιχνίδι μόνο για… Παναθηναϊκούς

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται «μοναδικοί» με τις... χαρές που τους έχει χαρίσει απλόχερα η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η πιο πρόσφατη, η άλωση του Ισραήλ. Οι «πράσινοι» ακόμα και την στιγμή που ήταν με την πλάτη στον τοίχο έκαναν το χρέος τους στο ακέραιο. Πήγαν στο Τελ Αβίβ, κέρδισαν την Μακάμπι και πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, φέρνοντας την σειρά και πάλι στο ΟΑΚΑ. Η πρόκριση μπορεί να μην έχει κριθεί αλλά είναι κοινό μυστικό πως η Μακάμπι δεν έχει καμία τύχη στο «καυτό» ΟΑΚΑ.

Το ματς της Πέμπτης είναι ματς μόνο για… Παναθηναϊκούς. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος είναι πανέτοιμοι να κάνουν το αποφασιστικότερο βήμα και να πάρουν την πρόκριση στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης. Οι παίκτες είναι «τρελαμένοι» για την νέα διάκριση που φαίνεται στον… ορίζοντα. Το ίδιο και οι φίλαθλοι. Είναι χαρακτηριστικό πως αμέσως μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα τα κινητά παικτών και προπονητών πήραν «φωτιά» από κλήσεις και μηνύματα που είχαν τον ίδιο σκοπό. Εισιτήρια για την Πέμπτη το βράδυ.

Ο Μάικ Μπατίστ έκανε λόγο για… 30.000 Παναθηναϊκούς, ο Ίαν Βουγιούκας προσεύχεται να είναι τόσοι… Όλη η ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης θέλει αυτό που θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ να είναι ακόμα μεγαλύτερο από αυτό που είχε γίνει πέρσι με την Μπαρτσελόνα. Την πρόκριση αυτή την παίρνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Σε ένα παιχνίδια ειδικών καταστάσεων. Ένα παιχνίδι που ίσως να είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό εντός έδρας, για την «Δυναστεία» του Παναθηναϊκού. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου μοιάζει να έχει πάρει την τελική της απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την διοικητική ηγεσία της ομάδας, κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά του αθλητισμού γενικότερα.

Το… παραπάνω αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για όλους. Για τους παίκτες, για τους προπονητές και για τον κόσμο της ομάδας. Κακά, τα ψέματα, όλοι έχουν στο μυαλό τους την διαφαινόμενη αποχώρηση της οικογένειας που έκανε τον Παναθηναϊκό να μην έχει ταβάνι στις φιλοδοξίες του. Της οικογένειας που έκανε τους φίλους του Παναθηναϊκού να είναι κάθε μέρα περήφανοι που είναι Παναθηναϊκοί.

Το ΟΑΚΑ, την Πέμπτη το βράδυ πρέπει να «φλέγεται». Τα εισιτήρια από αύριο θα βρίσκονται στην διάθεση των φίλων του «τριφυλλιού» και αναμένεται να εξαφανιστούν σε χρόνο ρεκόρ. Το ματς της Πέμπτης είναι του Παναθηναϊκού και του κόσμου του!

Διαβάστε ακόμα

Περπέρογλου: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα»

Ιτούδης: «Δεν τελειώσαμε ακόμα...»

Στις 5/4 το Παναθηναϊκός - Μακάμπι

Είναι υπόθεση... Ομπράντοβιτς (video)

Παύλος Γιαννακόπουλος: «Η ψυχή μου μαζί τους μέχρι την Πόλη»



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved