Γκέρσον: «Έχει τις λύσεις ο Ομπράντοβιτς»

Γκέρσον: «Έχει τις λύσεις ο Ομπράντοβιτς»

Τον... πραγματικό Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε στο τέταρτο ματς της σειράς της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πίνι Γκέρσον, τονίζοντας πως έχει τις λύσεις για τα πάντα!

Έχει βαλθεί να σχολιάζει και να κριτικάρει καταστάσεις από το πρώτο κι' όλας ματς. Ο λόγος για τον Πίνι Γκέρσον, ο οποίος μπορεί να κατέκρινε στις ήττες του Παναθηναϊκού τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όμως χθες (29/03) του... έβγαλε το καπέλο!

«Είδαμε επιτέλους τον πραγματικό Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έναν προπονητή που ορίζει το ρυθμό ενός αγώνα και έχει έτοιμες τις λύσεις σε όλες τις περιπτώσεις. Περιόρισε όλες τις επιλογές της Μακάμπι και στο τέλος έκανε τις απαραίτητες κινήσεις από τον πάγκο, όπως με τη χρησιμοποίηση του Σάρας», τόνισε αρχικά ο «Πίνχας».

«Η διαφορά στο σύστημα αξιολόγησης ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ενδεικτική, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε σχεδόν διπλάσιο index, 93 έναντι 47 της Μακάμπι. Αν εξαιρέσουμε τα 16 επιθετικά ριμπάουντ της Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλες τις άλλες κατηγορίες. Η Μακάμπι είχε μόνο ένα κλέψιμο και μόλις πέντε ασίστ.

Πέραν από τους Λάνγκφορντ και Ελιάχου, οι υπόλοιποι δεν στάθηκαν στο ύψος τους. Το μόνο που κράτησε τη Μακάμπι στο ματς ήταν ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησε τον Μπατίστ εκτός για να τον βάλει στο τέλος του αγώνα.

Ήταν ντροπιαστικό να βλέπεις τον Νικ Καλάθη να κάνει βόλτες κάτω από το καλάθι της Μακάμπι και κανείς να μην τον κόβει, ενώ πέτυχε δύο τρίποντα μετά τα επτά συνεχή άστοχα που είχε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Τα υψηλά ποσοστά του Παναθηναϊκού ήταν επίσης από τους παράγοντες που έκαναν τη διαφορά. Ο Ομπράντοβιτς ήταν τυχερός με την περίπτωση του Σάτο, ο οποίος δεν έκανε τίποτα μέχρι τώρα σε αυτή τη σειρά. Ο Περπέρογλου που μπήκε στη θέση του βοήθησε περισσότερο. Επίσης η χρησιμοποίηση του Διαμαντίδη πάνω στον Οχαγιόν αποδείχτηκε σωστή επιλογή και προκάλεσε προβλήματα στο επιθετικό παιχνίδι της Μακάμπι.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμοποίηση του Μάλετ στην τελευταία περίοδο κι ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχε αγωνιστεί σε καθοριστικά σημεία. Θα ήταν προτιμότερο να συνεχίσει ο Μπλατ με τους παίκτες που έφτασαν τη σειρά μέχρι αυτό το σημείο.

Τώρα στο πέμπτο ματς η Μακάμπι θα έχει να αντιμετωπίσει ακόμη πιο καυτή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ σε σχέση με τα προηγούμενα δύο ματς», σχολίασε αναφορικά με το τελευταίο παιχνίδι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved