Ο «Ζοτς» έδωσε το… έναυσμα

Ο «Ζοτς» έδωσε το… έναυσμα

«Στόχος μας είναι να πάρουμε τουλάχιστον το ένα από τα δυο παιχνίδια», δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Ισραήλ! Με 14 παίκτες η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης.

Με την σειρά του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να βρίσκεται στο 1-1, οι πρωταθλητές Ευρώπης πρέπει να «σπάσουν» την έδρα της «ομάδας του λαού» προκειμένου να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης.

Το έναυσμα για να γίνει η… πράσινη ανατροπή δεν θα μπορούσε παρά να δοθεί από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Σαν άλλος «στρατηγός», ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε, με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» από το αεροδρόμιο, ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να πετύχει το μίνιμουμ της μιας νίκης, ενώ παράλληλα… αποκάλυψε κι το μυστικό της επιτυχίας!

«Για μια ακόμα φορά, όπως πάντα άλλωστε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς στο «Γιάντ Ελιάου». Στόχος μας είναι να πάρουμε τουλάχιστον το ένα από τα δυο παιχνίδια που θα δώσουμε εκεί και για να το κάνουμε αυτό το κλειδί της επιτυχίας θα είναι για μια ακόμα φορά η άμυνά μας», είπε αρχικά ο «Ζοτς».

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ επιθετικοί και στην άμυνα και στην επίθεση και βέβαια θα πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα από αυτά που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι».

Άπαντες… παρόντες
Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά στα της αναχώρησης του Παναθηναϊκού, το ραντεβού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν προγραμματισμένο για τις 9:00π.μ. και κάποιοι παίκτες έφτασαν στον κρατικό αερολιμένα με το πούλμαν, ενώ άλλοι μόνοι τους. Μισή ώρα μετά, είχε ολοκληρωθεί το τσεκ ιν και οι άσοι των πρωταθλητών Ευρώπης προμηθεύτηκαν… εφημερίδες και καφέδες, ενώ η ώρα αναχώρησης για το Τελ Αβίβ ήταν στις 10:35π.μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Ισραήλ και με τους 14 παίκτες του ρόστερ στην αποστολή. Το παρών έδωσαν τόσο ο Πατ Καλάθης όσο και ο Αλέξης Κυρίτσης -πέραν της γνωστής 12άδας- αφού η ομάδα θα μείνει εκεί πέντε ημέρες και ο Ομπράντοβιτς θέλει να έχει στην διάθεσή του όλα τα «όπλα» του, για πάν ενδεχόμενο…

Διαβάστε ακόμα: 

Ιτούδης: «Είτε Τρίτη, είτε Πέμπτη, το ίδιο είναι»

Περπέρογλου: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Καϊμακόγλου: «Ο δρόμος για το F4 περνάει από το Ισραήλ»



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved