«Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός»

«Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός»

Αποστολή στη Βαλένθια: Χαράλαμπος Σαραντινάκης. Στην πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού, την οποία χαρακτήρισε «την καλύτερη της σεζόν», απέδωσε την ήττα της Βαλένθια ο προπονητής της, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

«Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ίσως το καλύτερο της σεζόν. Δεν ήταν εύκολο για εμάς να νικήσουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου μας, ενώ εμφανιστήκαμε διστακτικοί στις επιθέσεις πέντε εναντίον πέντε. Στο μπάσκετ, όπως και στο μποξ, ακολουθείς την πρώτη σου απόφαση και ελπίζεις ότι αυτή θα είναι καλύτερη. Πετύχαμε 21 πόντους στον αιφνιδιασμό, αυτό είναι πολύ θετικό, όπως και οι 18 πόντοι που είχαμε από επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε κάποια καλά στατιστικά και ακόμα και αυτό είναι θετικό για μια ομάδα όπως η δική μας. Πρέπει να μάθουμε και να δουλέψουμε για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Σε ερώτηση που του έγινε για τη διαιτησία κι αν θεωρεί πως καθόρισε το αποτέλεσμα, δεν θέλησε να απαντήσει: «Δεν μου αρέσει να μιλώ ποτέ για τη διαιτησία. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός, με μια άμυνα που μας δυσκόλεψε σε όλο το ματς. Δεν μπορώ να πω ότι ο αντίπαλός μας κέρδισε λόγω των διαιτητών. Υπήρχε σεβασμός στον Ολυμπιακό. Αν και εμείς παίζουμε αρκετό καιρό σε αυτό το επίπεδο, θα υπάρχει σεβασμός και για εμάς». Τέλος, ερωτηθείς εάν περιμένει από τον Ολυμπιακό «βοήθεια» για την πρόκριση (να κερδίσει, δηλαδή, τη Φενέρμπαχτσε), ήταν απόλυτος: «Ο Ολυμπιακός είναι μία σοβαρή ομάδα και δεν μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση για το ότι ο Ολυμπιακός, όπως και όλες οι ομάδες, έχουν τη φιλοσοφία να κερδίσουν. Για εμάς το σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό κόντρα στη Ζαλγκίρις. Ο Ολυμπιακός σίγουρα πρέπει να κερδίσει για να είναι πρώτος».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved