Ίβκοβιτς: «Έτοιμοι για όλα»

Ίβκοβιτς: «Έτοιμοι για όλα»

Προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού στον αυριανό (01/03) αγώνα τους με τη Γαλατάσαραϊ, στο ΣΕΦ.

Οι Πειραιώτες παίζουν τα… ρέστα τους αύριο (01/03, 21.45) κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, με το νικητή να περνάει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Με αφορμή τον «τελικό» με τους Τούρκους, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Top 16, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία παραδέχθηκε πως θέλουν να παίξουν σκληρή άμυνα και να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εάν κληθούν να αγωνιστούν σε σετ παιχνίδι δεν θα είναι έτοιμοι να αντεπεξέλουν.

Στην αρχική τοποθέτησή του, ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε: «Αύριο (01/03) δίνουμε τον τελευταίο αγώνα μας στο Top 16. Εϊναι πολύ σημαντικό παιχνίδια για εμάς, η αναμέτρηση της εβδομάδας όπως είπε και η Ευρωλίγκα. Μπήκαμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Εκτιμάμε τη Γαλατάσαραϊ, που παίζει καλό και ελεγχόμενο μπάσκετ, πρόκειται άλλωστε για τη μοναδική ομάδα φέτος που έχει κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είναι και η πιο ισχυρή της φετινής Ευρωλίγκας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Θέλουμε να παίξουμε σκληρή άμυνα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Θα πρέπει, όμως, να είμαστε έτοιμοι και για σετ παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα». Είπε ακόμα…

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Από πλευρά ετοιμότητας, για εμάς είναι πρόβλημα ότι δεν έπαιξαν στον τελευταίο αγώνα μας ο Κέσελ και ο Γκετσεβίτσιους. Πιστεύω πως σήμερα (29/01) θα καταφέρει να μπει ο Γκετσεβίτσιους. Για την αποστολή θα αποφασίσω αύριο (01/03). Με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα θα είναι έτοιμη αύριο (01/03) για τη νίκη».

Για το πώς θέλει να παρατάξει τον Ολυμπιακό: «Το σύγχρονο μπάσκετ είναι διαφορετικό. Μία καλή άμυνα θα σου δώσει ένα εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και νομίζω πως έχουμε ήδη βελτιωθεί. Προτιμώ να παίξουμε γρήγορα αντί για «πέντε εναντίον πέντε», αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για σετ παιχνίδι. Εξάλλου, άλλο τι θέλουμε και άλλο τι θα γίνει. Έχουμε δουλέψει και θα δουλέψουμε κι άλλο, για να είναι οι παίκτες ψυχολογικά έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις».

Για τη Γαλατάσαραϊ: «Αν και γνωρίζαμε πως το Φάιναλ Φορ θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, κανείς δεν είχε τη Γαλατάσαραϊ ως φαβορί για την πρόκριση. Δεν τους έδιναν ούτε καν ελπίδες να περάσουν στα πλέι οφ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έχουν σταθερή πορεία. Δίκαια βρίσκονται εδώ».



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved