Ομπράντοβιτς: «Παιχνίδι - κλειδί»

Ομπράντοβιτς: «Παιχνίδι - κλειδί»

Για το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ και όχι μόνο μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με τους Βάσκους.

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού επισήμανε: «Είναι ένα παιχνίδι «κλειδί» για εμάς στη φάση των 16 και ξέρουμε πολύ καλά ότι πρέπει να παίξουμε καλά και να νικήσουμε την Κάχα με περισσότερους από επτά πόντους. Σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε στον επόμενο γύρο και αυτό θέλουμε. Σε ό,τι αφορά στην Κάχα γνωρίζουμε τα πάντα για αυτήν καθώς παίξαμε στην έδρα τους και παρακολουθήσαμε τα παιχνίδια που έδωσαν στο Κύπελλο Ισπανίας. Διαθέτουμε την ποιότητα για να τους αντιμετωπίσουμε και να τους νικήσουμε».

Αναφερόμενος στο τι χρειάζονται οι «πράσινοι» στον συγκεκριμένο αγώνα είπε: «Αυτοσυγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά, δεν θα είναι εύκολο ματς, κλειδί η άμυνά μας. Το δεύτερο σημαντικό πράγμα είναι να αγωνιστούμε χωρίς να κάνουμε λάθη. Σε κάθε λάθος στη Βιτόρια μας τιμωρούσαν με καλάθια στον αιφνιδιασμό. Κάτι άλλο, το οποίο γνωρίζει η ομάδα σε κάθε προπόνηση είναι ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα φάουλ για καλύτερη άμυνα. Στις πρώτες δύο περιόδους είχαμε κάνει δύο φάουλ στη Βιτόρια. Τί να συζητάμε για άμυνα χωρίς να κάνουμε φάουλ;».

Ο Ομπράντοβιτς δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα και στον κόσμο: «Ελπίζουμε να έρθουν οι φίλαθλοι να μας βοηθήσουν και να μας στηρίξουν αύριο γιατί ο αγώνας είναι κλειδί και πιστεύουμε ότι θα παίξουμε καλά. Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της ομάδας είναι όλοι στη διάθεσή μας πλην του Καϊμακόγλου και του Μάριτς. Ελπίζω βέβαια γιατί θα δούμε τι θα συμβεί και απόψε».

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο προσανατολισμός της άμυνας απάντησε: «Να παίξουμε σκληρή άμυνα και να μην τους αφήσουμε ελεύθερα σουτ. Το ροτέισον στην άμυνα είναι πολύ σημαντικό όπως επίσης και να μην τους αφήσουμε να βάλουν εύκολα καλάθια μετά από διείσδυση, κάτι που συνέβη στην πρώτη αναμέτρηση. Θα δώσουμε βάση στα αμυντικά ριμπάουντ για να προστατέψουμε το καλάθι μας. Η δύναμή μας είναι η άμυνα για να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να σκοράρει αμαρκάριστος.

Για τις προπονήσεις αυτών των ημερών:

«Κάνουμε καλή προπόνηση. Έχουμε κανεί καλή ανάλυση και είδαμε και τα 40 λεπτά του αγώνα της Βιτόρια, ξέρουμε ότι χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση. Σχετικά με τα κίνητρα αν δεν έχει κάποιος σε αυτόν τον αγώνα τότε σε ποιο παιχνίδι θα έχει;»

Σχετικά με τις φήμες περί του Βλάντο Ιλιέφσκι:

«Τί να πω για κάτι που δεν έχω ιδέα. Χτες για παράδειγμα έμαθα από τον βοηθό προπονητή τον Αντρέα (σ.σ. Πιστιόλη) ότι ήταν εδώ ο Λάνγκφορντ της Χίμκι. Εγώ δεν είχα ιδέα, έχω τους παίκτες μου και αυτό είναι που με ενδιαφέρει».



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved