«Νίκη για να ρεφάρουμε»

«Νίκη για να ρεφάρουμε»

Στη δυσκολία του αγώνα κόντρα στη Φενέρ, αλλά και στο έξτρα κίνητρο που δίνει στον Παναθηναϊκό η εντός έδρας ήττα από την Ούνιξ Καζάν, στάθηκαν ο Ιαν Βουγιούκας και ο Στράτος Περπέρογλου κατά την σημερινή (1/02) αναχώρηση της ομάδας για την Πόλη.

Οι «πράσινοι» δίνουν αύριο (2/02) κόντρα στην τουρκική ομάδα τον τρίτο τους αγώνα για το Top-16 της Eυρωλίγκα και οι δύο παίκτες του «τριφυλλιού» τόνισαν ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, παρά τις δεδομένες δυσκολίες του παιχνιδιού.

Για να έρθει η νίκη, θα πρέπει σύμφωνα με τον Ιαν Βουγιούκα ο Παναθηναϊκός να ελέγξει το ρυθμό και να μην επιτρέψει στους Τούρκους να κερδίσουν επιθετικά ριμπάουντ.

«Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα από έναν τραυματισμό. Τώρα αισθάνομαι αρκετά καλύτερα. Προπονήθηκα χθες, όλα πήγαν καλά και ελπίζω την ώρα του αγώνα να είμαι απολύτως εντάξει και να αγωνιστώ σύμφωνα με τις πραγματικές μου δυνατότητες, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Φενέρ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και πολύ δύσκολη έδρα. Παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και η ατμόσφαιρα σίγουρα θα κάνει το ματς ακόμα πιο δύσκολο για εμάς. Η ήττα από την Ούνιξ στην έδρα μας σίγουρα μας πήγε πίσω, αλλά τώρα θα έχουμε ένα κίνητρο περισσότερο. Για να πάρουμε το διπλό θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, να μην έχουμε νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι μας, να περιορίσουμε τα λάθη κα να μη τους αφήσουμε να πάρουνε επιθετικά ριμπάουντ κι αυτό είναι το σημείο που θα πρέπει να δώσουμε προσοχή», είπε ο σέντερ του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε πως στον Παναθηναϊκό δεν αρκεί μόνο η πρόκριση στο προημιτελικά, αλλά θέλει και την πρωτιά στον όμιλό του και αυτό απαιτεί αυτοσυγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα.

«Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο. Η ήττα από την Ούνιξ μας αναγκάζει να πρέπει να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι για να ρεφάρουμε. Γιατί αυτό που θέλουμε είναι να προκριθούμε αλλά και να διεκδικήσουμε την πρωτιά στον όμιλό μας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Η Φενέρ χρειάζεται επίσης από την πλευρά της τη νίκη κι αυτό το κάνει το ματς ακόμα πιο δύσκολο. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εχει πολύ καλές μονάδες, παίζει πολύ το ένας εναντίον ενός και έχει για όπλο της την άμυνα αλλά και τον ενθουσιασμό που της δίνει το καινούργιο γήπεδο, στο οποίο παίζει, που είναι συνήθως γεμάτο. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι ια 40 λεπτά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά ο «Πέρπε».

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει καθηλωμένος στο αεροδρόμιο τουλάχιστον για ένα δίωρο, αφού οι κακές καιρικές συνθήκες και ο χιονιάς στην Τουρκία δεν επιτρέπουν την προσγείωση και απογείωση αεροπλάνων.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved