Περπέρογλου: «Θέλουμε να πάμε στο Φάιναλ Φορ»

Περπέρογλου: «Θέλουμε να πάμε στο Φάιναλ Φορ»

Η συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού για φέτος, σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου.

Ο διεθνής φόργουορντ των «πρασίνων» μέσα από το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα τόνισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως στόχος δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ. Αναλυτικά τα όσα έγραψε…

«Είναι η τρίτη φορά που γράφω στο blog μου στην Ευρωλίγκα και ελπίζω η τρίτη φορά να είναι και η τυχερή, όπως και οι προηγούμενες δύο περιπτώσεις που φτάσαμε μέχρι το τέλος…

Πρέπει να πω ότι είναι πραγματικά πολύ χαρούμενος που πλέον μου δόθηκε η άδεια να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Η αρχή της σεζόν ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, από την στιγμή που δεν αγωνιζόμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα δεν είναι εύκολο να προσαρμοστώ και να μπορώ να αγωνιστώ στον ίδιο ρυθμό. Είναι δύσκολο να βρεις τον ρυθμό σου. Αλλά μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι προσπαθώ να κάνω το προσωπικό μου comeback μέσα από την προπόνηση και τα παιχνίδια, με σκοπό να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Ξέρουμε ότι η φετινή χρονιά είναι διαφορετική. Πέρσι πολλοί αμφέβαλλαν για την ομάδα μου. Έλεγαν συνέχεια ότι δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί όπως κάποτε, αλλά αποδείχτηκε ότι έκαναν λάθος, αφού στο τέλος κατακτήσαμε το τρόπαιο. Αυτή η χρονιά είναι διαφορετική. Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα εξελιχθεί. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες  να πετύχουμε, αλλά ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικά, όπως το να είμαστε στην καλύτερή μας φόρμα την πιο κατάλληλη στιγμή.

Έχουμε ήδη ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο Top 16, μια ήττα που δεν θέλαμε ή είχαμε ανάγκη στο σπίτι μας. Μας έχει βάλει σε δύσκολη θέση και τώρα ξέρουμε ότι πρέπει να επιδιορθώσουμε την ζημιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Έχουμε υπάρξει  και πριν, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Εμείς απλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο επόμενο παιχνίδι.

Ο προπονητής μας, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε μετά τη νίκη μας στο Μιλάνο κατά της Εμπόριο Αρμάνι ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει». Μπορούμε να πούμε το ίδιο μετά την απώλεια μας στο ΟΑΚΑ εναντίον Ούνιξ Καζάν: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και πιστεύω ότι εξαρτάται από εμάς. Μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο μας. Μπορούμε να το κάνουμε το  σωστό.

Ξέρουμε ως  γεγονός ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στο Top 16. Πριν από δύο χρόνια ήμασταν αποκλειστεί παρά το γεγονός ότι ήμασταν σε ένα γκρουπ που υποτίθεται ότι ήταν εύκολο. Όταν φτάνεις στο Top 16, πρέπει να έχεις κατά νου ότι όλες οι ομάδες θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα και έχουν ως στόχο να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια!

Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες παίζουν που  σε υψηλό επίπεδο τώρα, ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Σιένα και πολλές άλλες… Η Ευρωλίγκα είναι μια πολύ  ανταγωνιστική διοργάνωση. Η επιθυμία μας είναι να πάμε για ακόμα μια φορά στο Φάιναλ –φορ.

Αυτά από μένα για την ώρα. Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα. Φροντίστε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε,
Στράτος Περπέρογλου».



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved