Ίβκοβιτς: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Ίβκοβιτς: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Κρίσιμο αγώνα για το μέλλον του στην Ευρωλίγκα δίνει αύριο (15/12, 21.00), στο ΣΕΦ κόντρα στην Καντού, ο Ολυμπιακός.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία παραδέχθηκε πως εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα τραυματισμών (συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης έχει αιμάτωμα), ωστόσο μέχρι το αυριανό τζάμπολ θεωρεί πως η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη για τη νίκη, με την οποία θα κάνει ακόμα ένα βήμα πρόκρισης στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την Καντού: «Δίνουμε αύριο (15/12) ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που δίκαια έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Top 16. Αυτή τη στιγμή θέλω να τους πω και συγχαρητήρια. Πρόκειται για ομάδα πολύ καλή στο σετ παιχνίδι. Έχω δει όλα τα ματς που έχουν παίξει έως τώρα κι έχω παρατηρήσει πως έχουν καλό ρυθμό εκτός έδρας».

Για τους παίκτες της Καντού: «Έχουν έμπειρους παίκτες όπως ο Μπαζίλε και ο Μαρκονάτο, ενώ δεν θα έχουν πίεση. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Έχουν, επίσης, καλούς πλέι μέικερ και γενικά είναι πολύ καλοί παίκτες, έχουν υπομονή και κυκλοφορούν καλά την μπάλα. Ο Μίτσοφ είναι σε εξαιρετική φόρμα, ενώ ο Ματσαρίνο είναι έκπληξη. Ο Μαρκονάτο δίνει εμπειρία και καλά σουτ. Ο Σερμαντίνι έχει εξαιρετικά ποσοστά στα δίποντα».

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός: «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να πιέσουμε και να μη δεχθούμε εύκολα καλάθια. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Μέχρι αύριο (15/12) θα είμαστε έτοιμοι. Χθες (13/12) ήμασταν 15 παίκτες στην προπόνηση, αφού ο Βασίλης Σπανούλης είχε αιμάτωμα από την προπόνηση της Δευτέρας και δεν γυμνάστηκε».

Για τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή: «Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα. Έχουμε μερικά προβλήματα. Οι δύο προπονήσεις που έχουμε είναι είναι πολύ σημαντικές για εμάς».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την άμυνα. Δεν πρέπει να τους αφήνουμε εύκολα καλάθια, γιατί δεν συγχωρούν. Τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν τον έχεις μόνο παίζοντας δυνατή άμυνα. Όσο η επίθεση ήταν στα 30’’, υπήρχαν προπονητές που ήταν πραγματικοί μάστορες στο να πηγαίνουν το ματς στους 50-60 πόντους. Το παιχνίδι δεν βγαίνει μόνο από τη στατιστική».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Νομίζω πως ο κόσμος έχει καταλάβει σε τι κατάσταση είμαστε και θα έρθει να μας στηρίξει. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, εάν ξεπεράσουμε το άγχος θα είμαστε καλύτεροι στο Top 16».



Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved