Χάινς: «Στόχος να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι»

Χάινς: «Στόχος να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι»

Ο Αμερικάνος φόργουορντ του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να παρουσιάζονται κάθε μέρα καλύτεροι από την προηγούμενη ενώ τόνισε πως πλέον οι Πειραιώτες έχουν πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση της Euroleague.

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπιλμπάο στο ΣΕΦ και τόνισε πως το παιχνίδι αυτό ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενα της ομάδας στην Euroleague, λέγοντας παράλληλα πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που έκαναν.

Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού πρόσθεσε επίσης πως στόχος της ομάδας είναι να βελτιώνεται καθημερινά μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις ενώ χαρακτήρισε αληθινό αρχηγό και ηγέτη της ομάδας τον Βασίλη Σπανούλη που ξεχωρίζει τόσο για τις ικανότητές του όσο και για το πάθος του μέσα στο παιχνίδι.

«Είναι εντελώς διαφορετικό. Έχουμε δυο νίκες στη σειρά και πλέον έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάινς για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπιλμπάο και τις διαφορές με τα προηγούμενα παιχνίδια στην Euroleague.

Για τους στόχους του Ολυμπιακού στη συνέχεια, σχολίασε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά, είμαστε μια καινούρια ομάδα και σε ηλικία και σε παραστάσεις. Στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα, προσπαθούμε να κρατήσουμε κάποια πράματα μέσα στο παιχνίδι μας και να δουλέψουμε σκληρά πάνω σε αυτά έτσι ώστε να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για το πόσο τον έχει δυσκολέψει το μικρό ύψος, για τη θέση που αγωνίζεται, απάντησε: «Από την αρχή της καριέρας μου έχω προσπαθήσει να αναπληρώσω την έλλειψη ύψους με άλλα πράγματα. Όπως το να γίνω πιο γρήγορος, να παίζω με άλλα προσόντα, με εκρηκτικότητα με τα ταχύτητα και να καταφέρνω έτσι να καλύπτω αυτό το μειονέκτημα».

Ενώ για το πόσο μπορεί να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός, ανέφερε: «Ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι, το βιώνουμε καθημερινά στην προπόνηση και τους αγώνες. Δεν ξέρω πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε, όμως δουλεύουμε καθημερινά για αυτό το στόχο. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη μέρα κάθε μέρα που έρχεται».

Για τον Βασίλη Σπανούλη δήλωσε: «Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας, είναι ο άνθρωπος που μας οδηγεί στα κρίσιμα σημεία και αυτό έκανε και χθες στην τέταρτη περίοδο».

Όσο για την δήλωσή του ότι θα είναι ο «προστάτης» του Σπανούλη, εξήγησε ότι: «Είναι ο ρόλος μου τέτοιος, πρέπει να βοηθάω τους γκαρντ, να σκρινάρω, να δημιουργώ μια δεύτερη επιλογή και να του κάνω τη ζωή πιο εύκολη, όπως κάνει αυτός με τις εκτελέσεις και τις ασίστ του».

Τέλος, για τον παίκτη με τον οποίο θα παρομοίαζε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Δε θα ήθελα να μπω σε αυτή τη λογική. Πρώτα από όλα είναι πραγματικός αρχηγός της ομάδας μας και πέρα από τα τεχνικά προσόντα του, έχει τεράστια επιθυμία και διαβάζει πάρα πολύ καλά τις καταστάσεις και έχει τις σωστές επιλογές στο μυαλό του και σε κάθε περίπτωση το πάθος του είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει».



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved