Ομπράντοβιτς: «Κάποιοι παίκτες είναι εκτός»

Ομπράντοβιτς: «Κάποιοι παίκτες είναι εκτός»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

«Πολλά πήγαν άσχημα σήμερα. Κάτι που λέω και ξαναλέω κάθε χρόνο, κάτι που λέω συνέχεια στους παίκτες μου και το είπα και όταν κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα στη Βαρκελώνη είναι ότι οι ομάδες παίζουν με μεγαλύτερο κίνητρο απέναντί μας. Αν δεν είσαι στο κατάλληλο επίπεδο, θα υπάρχει επίπεδο. Οπότε αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να πω ότι δεν προσπαθήσαμε. Παλέψαμε, αλλά όχι αρκετά, όχι όσο θα έπρεπε. Μικρές λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή. Στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες ότι η συγκέντρωσή μας δεν ήταν στα επίπεδο που θέλαμε. Ήταν φανερό και στην προετοιμασία του αγώνα. Στην τελευταία προπόνηση στην Αθήνα και στο Μπάμπεργκ αντιδράσαμε. Μετά από αυτό. Θέλω να ξαναπώ ότι οι λεπτομέρειες έκριναν τον αγώνα. Κάτι που δεν μπορώ να το πιστέψω είναι πως όπως και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρεθήκαμε 7 πόντους μπροστά και χάσαμε τον αγώνα. Σήμερα παίξαμε καλές άμυνες, αλλά σε κρίσιμα σημεία είχαμε λάθος αποφάσεις, κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί. Μιλώντας για την προετοιμασία του αγώνα, κάποια πράγματα είναι απίστευτα. Το πώς προετοιμάσαμε τους παίκτες και το πώς αντέδρασαν. Κάποιοι παίκτες είναι εκτός. Δεν βοηθάνε. Πρέπει να το καταλάβουν. Δεν μ’ αρέσει να κρύβομαι. Κοιτάω στα μάτια και το λέω σε όλους. Πρέπει να καταλάβουν ότι στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε μηδέν φάουλ.

Τους είπα ότι φτάνουν σε εύκολα καλάθια. Δεχθήκαμε σε ενάμιση λεπτό επτά πόντους. Είχαν προβάδισμα έξι πόντων και βρεθήκαμε να χάνουμε, χωρίς να κάνουμε φάουλ. Πώς να το καταλάβω αυτό;. Τι είναι; Τους δίνω τις πληροφορίες… Το θέμα είναι η συγκέντρωση και το κίνητρο. Αν κάποιοι δεν απολαμβάνουν να παίζουν εδώ σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, είναι πολύ δύσκολο. Πιστέψτε με, πάρα πολύ δύσκολο. Η Μπάμπεργκ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Και αμυντικά και επιθετικά. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δείξει την ποιότητά μας και τον χαρακτήρα μας. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Δεν είναι ωραίο να ξυπνάς ένα πρωί και να λες «σήμερα δεν θα παίξω». Αυτό είναι απίστευτο και το πρόγραμμα που έχουμε είναι πολύ δύσκολο… Έχουμε τον Ολυμπιακό και μετά την Ουνικάχα Μάλαγα και την Καβάλα με δύο συνεχόμενα ταξίδια… Χρειάζεται συγκέντρωση και προσπάθεια από όλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Ζοτς».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις και στη σελίδα της Euroleague όπου χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της γερμανικής ομάδας

 «Έκανε μεγάλο παιχνίδι η Μπάμπεργκ και νομίζω πως άξιζε τη νίκη. Πριν από το παιχνίδι είχαμε πει πως θα αγωνιστούν επιθετικά και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάτι που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρωλίγκα είναι πως οι ομάδες που παίζουν με αντιπάλους τους πρωταθλητές Ευρώπης έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο να τους κερδίσουν. Εάν δεν το καταλάβεις αυτό, έχεις πρόβλημα. Η Μπάμπεργκ άξιζε να κερδίσει, αλλά υπήρχαν και κάποια μικρά πράγματα που εμείς δεν κάναμε σωστά».

{textlink02}

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved