Ο πρώτος «τελικός» για τον Ολυμπιακό

Ο πρώτος «τελικός» για τον Ολυμπιακό

Τη Νανσί, η οποία δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πετύχει «διπλό» στην Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζει σήμερα (16/11, 22.00, ΝΕΤ) ο Ολυμπιακός.

Οι Γάλλοι έχουν δύο νίκες, αλλά καμία εκτός των τειχών τους, γεγονός όμως που δεν αποπροσανατολίζει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους παίκτες του, που γνωρίζουν πως το βράδυ, στο ΣΕΦ, θα έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο. Εξάλλου, οι αντίπαλοί τους στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Τουρκία έχασαν στις λεπτομέρειες, ενώ προέρχονται από σπουδαία εντός έδρας επιτυχία, κόντρα στην αήττητη έως τότε Κάχα Λαμποράλ.

Τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού γνωρίζουν πως στην αποψινή αναμέτρηση θα παίξουν ρόλο ακόμη και οι λεπτομέρειες κι έχουν ήδη επιστήσει μεγάλη προσοχή στους παίκτες τους. Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει τόσο στο Δημήτρη Κατσίβελη όσο και στο Μάρκο Κέσελ, ενώ προσανατολίζεται να δώσει στο Μιχάλη Πελεκάνο χρόνο στο μαρκάρισμα του Νικολά Μπατούμ. Πολύ πιθανό είναι να παίξει και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Η παρουσία του Ακίν Ακινμπάλα στη φροντ λάιν της Νανσί φέρνει πολλή δουλειά στους ψηλούς του Ολυμπιακού και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ίσως κρίνει πως απαιτείται η παρουσία ακόμη ενός σέντερ στη σημερινή (16/11) αναμέτρηση.

Για τη βαθμολογική σημασία του αγώνα, βέβαια, ούτε λόγος να γίνεται. Με τους Πειραιώτες να έχουν μόλις μία νίκη στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της φετινής Ευρωλίγκας, είναι ευνόητο πως σε περίπτωση ήττας από τη Νανσί στο ΣΕΦ οι ελπίδες πρόκρισής τους στο Top 16 θα ξεθωριάζουν σε μεγάλο βαθμό. Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι το γεγονός πως στον Ολυμπιακό χαρακτηρίζουν «τελικούς» τα παιχνίδια με τη Νανσί και την Μπιλμπάο, που αμφότερα θα διεξαχθούν εντός των τειχών τους.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved