Χάινς: «Έχω εφιάλτες»

Χάινς: «Έχω εφιάλτες»

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ο Κάιλ Χάινς πώς έχασε το σουτ κόντρα στην Καντού, με το οποίο ο Ολυμπιακός θα έφευγε με το «διπλό» από την Ιταλία.

Όπως παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ 101.3 ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, είδε τη φάση 14 φορές στο βίντεο και έχει πλέον εφιάλτες για την ήττα. «Ελπίζω την Τετάρτη (16/11) με τη Νανσί ή στα επόμενα παιχνίδια να αποκτήσω ένα καλύτερο αίσθημα, για να διώξω αυτή την ανάμνηση από το μυαλό μου», πρόσθεσε. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ήττα από την Καντού και το τι επακολούθησε: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολες αυτές οι ημέρες, διότι είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα στην Ιταλία. Για εμένα ήταν ακόμα πιο δύσκολες, διότι έχω βάλει τέτοια σουτ, όπως το τελευταίο πάρα, πάρα πολλές φορές στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν έφταιγε ο ώμος μου που το έχασα ή ήταν μια άτυχη στιγμή. Σίγουρα, πάντως, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα βλέποντας αυτή τη φάση. Το είδα 14 φορές και μάλλον έχω εφιάλτες για την απώλεια αυτού του αγώνα. Ελπίζω την Τετάρτη (16/11)με τη Νανσί ή στα επόμενα παιχνίδια να αποκτήσω ένα καλύτερο αίσθημα για να διώξω αυτή την ανάμνηση από το μυαλό μου». Είπε ακόμα…

Για το εάν θα προτιμούσε να μην έπαιρνε την ευκαιρία ή εάν θα ήθελε να ξαναζήσει τη φάση, ώστε να ενεργήσει καλύτερα: «Είμαι παίκτης που έχω αυτοπεποίθηση. Θα προτιμούσα να είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω, αλλά με καλύτερο τρόπο. Νομίζω ότι ο καθένας από τα παιδιά στα αποδυτήρια, κάθε συμπαίκτης μου, αν είχαμε ένα τελευταίο σουτ στο τραζίσιον ή ένα λέι απ, με έξι δευτερόλεπτα στο ρολόι, θα έπαιρνε αυτή την ευθύνη. Όπως είπα, ήταν ένα σουτ, ένα play που έκανα, όπως τόσα άλλα που έχω επιχειρήσει. Είχα την ευκαιρία να πετύχω ένα νικητήριο καλάθι, δεν τα κατάφερα, αλλά είναι μεγάλη η σεζόν και πιστεύω ότι θα έχω και άλλες ευκαιρίες».

Για το εάν τους προκαλεί πίεση η ήττα, δεδομένου ότι ακολουθούν τα παιχνίδια με τη Νανσί και τον Παναθηναϊκό: «Ναι, αυτές οι ήττες στη Βιτόρια και στο Καντού σίγουρα προκαλούν πίεση. Δύο καλάθια, τέσσερις πόντοι. Ήμασταν κοντά και δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει πίεση, αλλά η πίεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να βγει κάτι θετικό. Η πίεση μπορεί να γίνει κίνητρο. Είναι μια ευκαιρία για εμάς, αν παίξουμε καλά, να είναι μια καλή εβδομάδα αυτή που διανύουμε».

Για το εάν λείπει κάτι από την ομάδα: «Δεν νομίζω ότι λείπει ένας παίκτης ή ένα κομμάτι. Όπως είπα, είμαστε τέσσερις πόντους μακριά από την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Αν είχαμε βάλει δύο καλάθια ακόμα θα είχαμε μια διαφορετική ιστορία: θα είχαμε λιγότερη πίεση και όλοι θα έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα. Λοιπόν, δεν μας λείπει τίποτα. Είμαστε απλά μια νέα ομάδα, χωρίς εμπειρία και κάποιες στιγμές χάνουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Αν διορθώσουμε αυτές τις λεπτομέρειες και δουλέψουμε κάποιες καταστάσεις θα μπορούμε να φτάνουμε έως το τέλος».

Για το εάν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δυνατή ή αδύνατη αποστολή: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αμφιβάλουν αν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, τον σεβόμαστε, είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, αλλά για εμάς είναι πρόκληση και ευκαιρία ώστε να αποδείξουμε σε όλους ότι έχουν λάθος. Αν παίξουμε πραγματικά καλά, ίσως έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved