Υπερασπίστριες της έδρας τους

Υπερασπίστριες της έδρας τους

Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στη φετινή Ευρωλίγκα θέλουν να πετύχουν Κάχα Λαμποράλ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντόλου Εφές.

Στα σημερινά (26/10) παιχνίδια της διοργάνωσης, οι Ισπανοί θα φιλοξενήσουν στη Βιτόρια την Καντού, για τον Α’ Όμιλο, με το νικητή να κάνει το «δύο στα δύο». Η Κάχα Λαμποράλ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Ντόρσεϊ, εξαιτίας τραυματισμού, ενώ χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθούν οι Ιταλοί.

Για το Β’ Όμιλο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά το «διπλό» της πρεμιέρας στο Κάουνας, επί της Ζαλγκίρις, δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου. Η Μπάμπεργκ κέρδισε στην πρεμιέρα την ΚΚ Ζάγκρεμπ, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να φύγει νικήτρια από τη Ρωσία κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι πανίσχυρος και θεωρείται εκ των φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου! Αντρέι Κιριλένκο, Ραμούνας Σισκάουσκας και Ντάριους Λαβρίνοβιτς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά εάν χρειαστεί θα παίξουν. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν στη διάθεσή τους τον απόντα εδώ και καιρό, Τζον Γκόλντσμπερι.

Στην Κωνσταντινούπολη, ανάμεσα στην Αναντόλου Εφές και τη Σαρλερουά, γίνεται το μοναδικό σημερινό (26/10) παιχνίδι του Γ’ Ομίλου. Εύκολα ή δύσκολα, οι Τούρκοι αναμένεται να φθάσουν στην κατάκτηση του δεύτερου ροζ φύλλου τους για τη φετινή σεζόν, καθώς οι Γάλλοι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να τους κοντράρουν στο «Σινάν Ερντέμ». Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον γνωστό απόντα Κερέμ Γκονλούμ, αλλά και τους επίσης τραυματίες Σιρίν και Γικιλμάζ. Ο Ντουέιν Μπρόιλς δεν θα παίξει για λογαριασμό των Γάλλων, οι οποίοι όμως θα έχουν στο ρόστερ τους τον πρόσφατα αποκτηθέντα, Ράντι Όβενακ.

Το σημερινό (26/10) πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

1ος Όμιλος

21.00 Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία) - Καντού (Ιταλία)

2ος Όμιλος

19.15 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Μπάμπεργκ (Γερμανία)
20.00 KK Zάγκρεμπ (Κροατία) - Παναθηναϊκός

3ος Όμιλος

20.30 Αναντόλου Εφές (Τουρκία) - Σαρλερουά (Βέλγιο)

Κανένα παιχνίδι δεν διεξάγεται σήμερα (26/10) για τον Δ’ Όμιλο.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved