Ομπράντοβιτς: «Το κίνητρο το πιο σημαντικό»

Ομπράντοβιτς: «Το κίνητρο το πιο σημαντικό»

Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί είναι ο Παναθηναϊκός. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν αυτό οι παίκτες του τόσο καλύτερα θα τα πάνε στη συνέχεια.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν νικηφόρα την πορεία τους στη φετινή Ευρωλίγκα, κερδίζοντας με άνεση τη Μάλαγα, στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής τους, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα πως δεν είναι ακόμα έτοιμοι: «Ως πρώτη εντύπωση, μπορώ να πω πως είναι πολύ καλό που βρισκόμαστε στο ΟΑΚΑ και παίξαμε το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα. Κατά δεύτερον, προς έκπληξή μου, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Χθες (19/10), στη συνέντευξη Τύπου, είπα πως δεν είμαστε έτοιμοι και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βρεθούμε στο επίπεδο που πρέπει για να παίξουμε στην Ευρωλίγκα. Σήμερα (20/10) παίξαμε αρκετά λεπτά καλά, αλλά αυτό δεν αρκεί στο μέλλον.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε και να αναγνωρίσουμε διάφορες καταστάσεις, και αμυντικά να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Βέβαια, είναι ακόμα αρχή, πιστεύω δουλεύοντας σκληρά θα βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα. Να επαναλάβω, βέβαια, ελπίζω όλοι να είναι υγιείς στο μέλλον, ώστε να κάνουμε καλύτερη προπόνηση και φυσικά να αποδίδουμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και φυσικά στους φιλάθλους μας για τη δημιουργία μιας πολύ ωραίας ατμόσφαιρας».

Στη συνέχεια, με αφορμή την απόδοση του Κώστα Καϊμακόγλου και τις πολλές ασίστ που έδωσε, εξήγησε πως έμεινε εκτός κλίματος και πρόσθεσε πως δεν μπορείς να έχεις υψηλούς στόχους εάν το κίνητρό σου δεν είναι υψηλό: «Για ένα χρονικό διάστημα, ο Καϊμακόγλου ήταν εκτός πνεύματος. Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό, του είπαμε πως πρέπει να συγκεντρωθεί, γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Όχι μόνο ο Καϊμακόγλου, όλοι οι παίκτες μας είναι σημαντικοί. Βέβαια, το σημαντικότερο από όλα είναι το κίνητρο. Πρέπει πάντα να αγωνίζεσαι με υψηλό κίνητρο».

Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος, πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τους βασικούς δημιουργούς που διαθέτει η Μάλαγα. Δεν είναι τυχαίο πως οι Ρόουλαντ και Ντάρντεν ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν και οι δύο μαζί 10 ασίστ, σήμερα (20/10) είχαν μόλις τρεις. Οπότε, όλα τέλεια! Κάναμε καλό ματς γιατί δουλέψαμε σαν ομάδα. Στην τρίτη περίοδο η Μάλαγα δεν κατάφερε να πάρει επιθετικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο επίσης βελτιώσαμε την άμυνά μας. Ακόμα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι πως κρατήσαμε το Φρίλαντ χαμηλά. Η απουσία του Φιτς σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς η Μάλαγα αναγκάστηκε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved