Μπερτομέου: «Σπουδαίο θέαμα»

Μπερτομέου: «Σπουδαίο θέαμα»

Σπουδαίο θέαμα υπόσχεται ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

Με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης εξηγεί πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι εξαιρετικής ποιότητας, με βάση τις συμμετέχουσες ομάδες και τους παίκτες που διαθέτουν στο ρόστερ τους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νέα Ευρωλίγκα: «Θα πρέπει να περιμένετε να δείτε σπουδαίο θέαμα. Έτσι όπως έχει δομηθεί η διοργάνωση, δεν υπάρχουν παιχνίδια χωρίς βαθμολογική σημασία. Παράλληλα, οι συμμετέχουσες ομάδες και η εξαιρετική ποιότητα των παικτών τους, όπως και η αφοσίωση των φιλάθλων τους, καθιστούν το πρωτάθλημα μοναδικό στο είδος του».

Για το έργο των διοικούντων την Ευρωλίγκα και αν αισθάνονται ευχαριστημένοι από τις κινήσεις βελτίωσης της λίγκας: «Δεν μένουμε ποτέ ικανοποιημένοι. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα. Θέλουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης, για να προσφέρουμε σε όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να παρακολουθεί τους αγώνες μας».

Για τη φετινή έλευση ΝΒΑer, εξαιτίας του λοκ άουτ: «Είναι άσχημο να μη διεξάγεται το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Κάνει κακό στο μπάσκετ μια τόσο μεγάλη δύναμη στην αγορά του αθλήματος να παραμένει ανενεργή. Εύχομαι σύντομα να βρεθεί λύση. Πράγματι, υπάρχουν ομάδες που επέλεξαν να ενισχυθούν με παίκτες από το ΝΒΑ, οι οποίοι όμως μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγουν. Όσες το έκαναν, βέβαια, γνώριζαν και το ρίσκο και τις πιθανές απώλειες».

Για τις αλλαγές στους κανονισμούς της διαιτησίας, που έγιναν πιο αυστηροί ειδικά όσον αφορά στις διαμαρτυρίες παικτών: «Το μπάσκετ ανέκαθεν είχε ως αρχή το σεβασμό. Παρατηρήσαμε πως τα τελευταία χρόνια πολλοί παίκτες διαμαρτύρονται για σωστά σφυρίγματα, κάτι που δημιουργεί λανθασμένη εντύπωση στον κόσμο. Σίγουρα, κάνουν λάθη, όπως και όλοι - οι παίκτες, οι προπονητές, οι διοικήσεις, όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό. Όπως ένας διαιτητής δεν επιτρέπεται να γελάει όταν ένας παίκτης χάνει ένα ελεύθερο σουτ, έτσι δεν θέλουμε να βλέπουμε τους παίκτες να διαμαρτύρονται συνέχεια. Για αυτό άλλαξε ο κανονισμός. Το ΝΒΑ έκανε το ίδιο πέρυσι και όλοι προσαρμόστηκαν άμεσα».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved