Ζήσης: «Είμαι καλά στη Σιένα»

Ζήσης: «Είμαι καλά στη Σιένα»

Ευχαριστημένος από τον ρόλο του στην ομάδα της Σιένα δηλώνει ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος είναι έτοιμος να γίνει πατέρας…

Ο Ελληνας γκαρντ μίλησε στον ιταλικό Τύπο για τον μελλοντικό διάδοχό του, όπως και για την παρουσία του στην ιταλική ομάδα και δεν έκρυψε την ικανοποίησή και την ευτυχία του. Για το παιδί που περιμένει η γυναίκα του Φανή είπε: «Θα είναι ένα ωραίο δώρο για μένα εκείνες τις ημέρες που θα διεκδικούμε το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Ομως τώρα έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Υπάρχει το υπόλοιπο του Top 16 και το Κύπελλο Ιταλίας».

Η Σιένα αντιμετωπίζει σήμερα (03/02) στο Βελιγράδι, με την ιταλική ομάδα να θέλει μόνο νίκη προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. «Το παιχνίδι αυτό είναι τελικός, όπως και όλα από εδώ και στο εξής. Αν κερδίσουμε στο Βελιγράδι μετά έχουμε δύο ματς στην έδρα μας, όπου μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο, και θα τα παίξουμε όλα για όλα στο τέλος στη Μαδρίτη. Όλα μπορεί να αλλάξουν. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική στο γήπεδο αυτό, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ώριμοι, ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να ελέγξουμε το ρυθμό».

Οσον αφορά στην απουσία του Μπο ΜακΚάλεμπ είπε: «Είναι κρίμα. Οι τραυματισμοί υπάρχουν στον αθλητισμό, αλλά αυτός ήρθε τη χειρότερη στιγμή. Ο Μπο ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη στο ένας εναντίον ενός, καθώς είναι πολύ γρήγορος και εκρηκτικός. Έχουμε κι έναν τραυματισμό του Λαβρίνοβιτς. Μετά από καιρό που δουλεύουμε πάνω σε ένα σύστημα με συγκεκριμένους παίκτες, πρέπει πλέον να βρούμε μία νέα χημεία».

Για τον δικό του ρόλο στην ομάδα υπογράμμισε: «Όταν παίζεις περισσότερη ώρα, θα πρέπει να παίρνεις και περισσότερες προσπάθειες. Η ομάδα είχε συνηθίσει να παίρνει σκορ από τον ΜακΚάλεμπ. Εγώ είμαι διαφορετικός παίκτης, αλλά προσπαθώ να προσφέρω και σε αυτόν τον τομέα. Όταν παίζεις περισσότερο αισθάνεσαι πως η ομάδα σε χρειάζεται περισσότερο κι έχεις καλύτερο ρυθμό. Ανέκαθεν όμως ένιωθα πως είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή. Για μένα είναι καλύτερο να προσφέρω ποιοτικά λεπτά συμμετοχής από τον πάγκο σε μία μεγάλη ομάδα, από το να πετυχαίνει πολλούς πόντους σε μία μικρομεσαία ομάδα. Άλλωστε όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν έναν καλό γκαρντ στον πάγκο, όπως για παράδειγμα η Φενέρμπαχτσε με τον Γιασικεβίτσιους ή ο Ολυμπιακός με τον Παπαλουκά».



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved