Ιβκοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος»

Ιβκοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τη Βαλένθια.

«Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ένα παιχνίδι όπου η Βαλένθια δεν σταματάει και παραμένει σε ένα πολύ υψηλό βαθμό. Προσπάθησα να αφαιρέσω την πίεση από τους παίκτες μου και πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλή πιεστική άμυνα και σταματήσαμε τα αντίπαλα γκαρντ οι οποίοι είχαν 21 λάθη», τόνισε αρχικά ο «Ντούντα» και συνέχισε:

«Σήμερα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχαμε 21 ασίστ και 10 λάθη. Πιστεύω το παιχνίδι κρίθηκε εκεί. Και οι ψηλοί παίξανε σε αρκετά ψηλό επίπεδο. Οι άμυνες ήταν καλά διαβασμένες. Σαν ομάδα προσπαθήσαμε και είμαι ευχαριστημένος. Εχουμε τώρα πρωτάθλημα και Κύπελλο και πιστεύω ότι δεν θα χάσουμε».

Οσον αφορά στη διαφορά που πήρε ο Ολυμπιακός είπε: «Ηταν σημαντική η διαφορά σε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε μία καλή προσπάθεια, δεν ξεκινήσαμε έτοιμοι στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινήσαμε ανέτοιμοι και μας κάνανε ένα 6-0. Όλα τα άλλα λεπτά είχαμε τον έλεγχο», για να προσθέσει στο τέλος για τους ψηλούς: «Ο Γιάννης είναι πολύ καλός και ο Νεστέροβιτς το ίδιο και βοήθησαν πολύ»

Από την άλλη ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τόνισε: «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς Ιβκοβιτς για τη νίκη. Στο μπάσκετ δεν μπορείς να χάσεις στα πρώτα 20 λεπτά, ενός αγώνα, Υπάρχουν άλλα τόσα λεπτά για να γυρίσεις το παιχνίδι. Όλα μπορούν να γίνουν σε έναν αγώνα. Με τα 12 λάθη που κάναμε όμως χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και το έλεγχο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετική άμυνα και έπρεπε να νικήσει σήμερα μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Φενερμπαχτσέ. Εμείς παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να βρούμε λύσεις, αλλά δυστυχώς χάσαμε το ματς».

Σε ερώτηση για τις φήμες που λένε ότι υπάρχει περίπτωση να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος είπε: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι μία πιθανότητα, αλλά μόνο αυτό. Προς το παρών έχω συμβόλαιο με τη Βαλένθια. Ξέρω ότι η ελληνική ομοσπονδία ζητά έναν προπονητή για «παρτ τάιμ» και εγώ δεν είμαι τόσο καλός προπονητής για να φτιάχνω ομάδα σε δύο μήνες. Αν πάω σε κάποια Εθνική ομάδα θα πάω για πλήρη απασχόληση»

Για τη δύσκολη συνέχεια υπογράμμισε: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν είμαστε εδώ για τις εμπειρίες.  Πρέπει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια Κυριακή με Μπαρτσελόγνα και «Κόπα ντελ Ρέι» στη Μαδρίτη»

Για την ομάδα του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητές. Δεν έχει σημασία σε ποια έδρα θα παίξει. Είναι το φαβορί όχι μόνο του ομίλου, αλλά και της Ευρωλίγκα».

Τέλος απάντησε στην ερώτηση ποιος από τους Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός είναι καλύτερος : «Στο τέλος θα δούμε ποιος είναι καλύτερος ΟΙ δύο ομάδες θα παίξουν στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος και είναι πολύ πιθανό και στον τελικό της ευρωλίγκας».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved