«Μπορεί Final-4 ο Ολυμπιακός»

«Μπορεί Final-4 ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (02/02) τη «μάχη» του απέναντι στη Βαλένθια με τον Μπόρις Γκόρενς να θεωρεί ότι η ομάδα θα φτάσει στο Final-4.

Ο άλλοτε παίκτης της ομάδας του Πειραιά μίλησε στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι εξαιρετικά δυνατοί και μπορούν να φτάσουν στη Βαρκελώνη όπου θα διεξαχθεί το Final-4. Ο Σλοβένος είπε μεταξύ άλλων…

Για τις αναμνήσεις του από τον Ολυμπιακό: «Εχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από το πέρασμά μου από το Ολυμπιακό. Ηταν για μένα από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Μακάρι να είχα κατακτήσει και τίτλους με την ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θυμάμαι τα πάντα. Η ομάδα δεν βρισκόταν τότε στα καλύτερά της, αλλά κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν πρόκειται όμως να ξεχάσω όσα πέρασα στον Ολυμπιακό. Θυμάμαι κάθε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Τα πάντα. Εζησα πολύ έντονα αυτό τον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο καλύτερος της Γης. Θα θυμάμαι για πάντα τους οπαδούς μας. Ο Πειραιάς θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες και πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης. Υπάρχει και άλλος ένας λόγος που δεν πρόκειται να ξεχάσω το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα γεννήθηκε ο γιος μου».

Για το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού: «Εφυγαν κάποιοι παίκτες, αλλά ήρθαν άλλοι όπως ο Σπανούλης και ο Νεστέροβιτς. Το ζητούμενο είναι η ομάδα να παίρνει τίτλους. Φέτος, το ρόστερ δεν είναι γεμάτο αστέρια, αλλά και πάλι υπάρχουν παίκτες που κάνουν τη διαφορά και θα μπορούσαν να αγωνίζονται σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης. Το φετινό ρόστερ και ο δημιουργία του έχουν τη σφραγίδα του Ιβκοβιτς και αυτό φαίνεται. Το δυνατό σημείο της φετινής ομάδας είναι η άμυνά της. Η άμυνα είναι θέμα διάθεσης και γι’ αυτό ο Νούσαν Ιβκοβιτς ζητά από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στα μεγάλα ματς και τους τελικούς δεν μπορείς να στηρίζεσαι στην επίθεση, γιατί μπορεί να βρεθείς σε κακή μέρα και να το πληρώσεις. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετική άμυνα, γι’ αυτό και κέρδισε».

Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να παίρνει τίτλους και κάθε χρονιά που περνάει και δεν παίρνει πρωτάθλημα κρίνεται αποτυχημένη. Οπότε οτιδήποτε λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι αποτυχία. Ετσι όπως βλέπω φέτος την ομάδα του Ολυμπιακού, πιστεύω πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού στο TOP 16: «»Ο συγκεκριμένος όμιλος είναι ο πιο αμφίρροπος από τους τέσσερις που έχουν σχηματιστεί. Κανείς δεν νομίζω πως περίμενε ότι ο Ολυμπιακός θα έχανε από τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στην πρεμιέρα. Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τα πάνω κάτω στον όμιλο. Είδατε όμως ότι οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και η Βαλένθια λίγο έλειψε να κερδίσει στην Τουρκία. Ο ομιλος είναι ανοιχτός και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική».

Για το Final-4 και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να φτάσει στη Βαρκελώνη: «Η ευρωλίγκα φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Φυσικά ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι το Final-4 της Βαρκελώνης. Εχει δυνατή έδρα και αν καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στο TOP 16, τότε σίγουρα θα είναι μία από τις τέσσερις ομάδες του Final-4. Πλέον η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία και θα απιζήσουν μόνο οι δυνατές ομάδες. Και ο Ολυμπιακός είναι αρκετά δυνατός και εκτιμώ πως θα τα κατφέρει. Πιστεύω ότι στο Final-4 θα φτάσουν επίσης οι Μπαρτσελόνα, Μακάμπι και Φενερμπαχτσε».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved