Ανακοινώθηκε ο Λιούμπισιτς

Ανακοινώθηκε ο Λιούμπισιτς

Με τίτλο «Ένας MVP για τον Ίκαρο!»», ο Ίκαρος Καλλιθέας ανακοίνωσε σήμερα (07/08) την απόκτηση του Μάρκο Λιούμπισιτς.

Ο 24χρονος πλέι μέικερ έστειλε τα ξημερώματα υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, ολοκληρώνοντας και από τυπικής άποψης τη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Τη φανέλα του Ικάρου Καλλιθέας θα φοράει τη σεζόν 2011-12 ο Μάρκο Λιούμπισιτς! Ο πολυτιμότερος παίκτης του σερβικού πρωταθλήματος την περασμένη αγωνιστική περίοδο έστειλε τα ξημερώματα της Κυριακής (07/08) υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του κι έτσι ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του στην ομάδα μας. Ο 24χρονος πλέι μέικερ θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους παίκτες του σερβικού μπάσκετ, όπως έδειξε με την εξαιρετική του παρουσία την περσινή σεζόν με τη Μέταλατς, αλλά όπως μαρτυράει και η παρουσία του στην Εθνική Σερβίας που θα πάρει μέρος στην Πανεπιστημιάδα της Κίνας».

Το βιογραφικό του: «Ο Μάρκο Λιούμπισιτς είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης και τη σεζόν που μας πέρασε δημιούργησε αίσθηση με τη παρουσία του στο σερβικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Μέταλατς. Είναι χαρακτηριστικό πως ολοκλήρωσε τη σεζόν πλησιάζοντας το διψήφιο νούμερο σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Σε 39 αγώνες είχε 12,2 πόντους μέσο όρο, 7,5 ριμπάουντ και 6,4 ασίστ, μαζί με 2,1 κλεψίματα ανά αγώνα! Μάλιστα, σε δύο παιχνίδια κατάφερε να πετύχει «τριπλ νταμπλ φίγκιουρ», επίτευγμα που πλησίασε σε αρκετά ακόμα.

Η πρώτη φορά που το πέτυχε ήταν στις 2 Απριλίου με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Λιούμπισιτς τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 12 τελικές πάσες, ενώ μέτρησε επίσης και τρία κλεψίματα, αλλά η Μέταλατς ηττήθηκε με 91-81. Το δεύτερο «τριπλ νταμπλ» έλαβε χώρα στις 18 Μαΐου απέναντι στη Ραντνίσκι. Ο πολυτάλαντος γκαρντ τελείωσε το ματς με 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ και η ομάδα του πήρε τη νίκη με 78-76.

Ο Λιούμπισιτς γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1987 και έχει ύψος 1,94μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπούντουσνοστ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Μπεοπετρόλ, τη Νεοπλάντα και τις δύο τελευταίες σεζόν στη Μέταλατς».



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved