Ντίμπλερ: «Τα χρήματα δεν ήταν το παν»

Ντίμπλερ: «Τα χρήματα δεν ήταν το παν»

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε, μέσω Οχάιο, ο 23χρονος γκαρντ Τζον Ντίμπλερ!

Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Οχάιο Στέιτ μίλησε στην εφημερίδα «The Colombus Dispatch» για τη μεταγραφή του στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης, το πρωταγωνιστικό ρόλο που θέλει να έχει, αλλά και το πώς φαντάζεται την παραμονή του στη χώρα μας.

Για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο: «Συμφώνησα για ένα χρόνο. Το λοκ άουτ έφερε αναπροσαρμογή στα σχέδιά μου. Σίγουρα, θα επωφεληθώ από την παρουσία μου στον Πανιώνιο. Στο Πόρτλαντ (σ.σ. επιλέχθηκε από τους Μπλέιζερς στο νούμερο 51 του φετινού ντραφτ) θα είναι καταπληκτικά και σίγουρα θα ήθελαν το καλύτερο για εμένα».

Για τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του δεν θέλησε να μιλήσει ο ίδιος, αλλά τοποθετήθηκε ο μάνατζέρ του, Λανς Γιανγκ: «Έχουμε βάλει όρους που μας προστατεύουν σε βασικούς τομείς. Η αξία του Ντίμπλερ ξεπερνάει τα 100.000 ευρώ. Οι περισσότεροι ρούκι, στην πρώτη χρονιά τους στην Ευρώπη, παίρνουν 100-120.000 ευρώ. Εμείς θέλαμε να είμαστε σίγουροι πως θα πάρουμε περισσότερα».

Για το πώς επέλεξε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Ήθελα να παίξω σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι πραγματικά καλό. Τα χρήματα δεν ήταν το παν για εμένα. Ήθελα μόνο να παίξω σε ένα καλό πρωτάθλημα, με καλές ομάδες και ισχυρό ανταγωνισμό, ώστε να μπορώ να γίνω καλύτερος».

Για την Ελλάδα: «Ήθελα να πάω σε μια όμορφη χώρα, που να μπορώ να κάνω πράγματα μαζί με τη σύζυγό μου. Υπάρχουν πολλά ωραία μέρη, ωστόσο δεν θέλαμε να πάμε σε μια χώρα που θα ανησυχούσαμε κάθε φορά που θα βγαίναμε από το σπίτι».

Για τις προτάσεις που είχε: «Ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες για την απόκτησή μου. Ήθελα να βρω ένα σύλλογο που να μου ταιριάζει, να παίζει σε υψηλό επίπεδο και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι να είμαι ρολίστας».

Ο Ντίμπλερ θα έρθει, μετά της συζύγου του Κάιτλιν, στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση στο τέλος Αυγούστου. Η επίσημη «πρώτη» του Πανιωνίου έχει οριστεί στις 28 Αυγούστου. Όπως προσθέτει ο μάνατζέρ του, βλέπει την ελληνική ομάδα ως ένα «σκαλοπάτι» για να βελτιωθεί και να πείσει τους Μπλέιζερς να τον υπογράψουν για την επόμενη περίοδο. «Θέλει να αποδείξει, όταν θα πάει στο καλοκαιρινό καμπ του Πόρτλαντ το άλλο καλοκαίρι, πως θα είναι έτοιμος να γίνει ένας αξιόπιστος παίκτης του ΝΒΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιανγκ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved