«Έντιμος, όχι μάγος ο Καραμανλής»

«Έντιμος, όχι μάγος ο Καραμανλής»

Στο πλευρό του παραιτηθέντα προέδρου της ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή, στάθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, Σωκράτης Λαμπρόπουλος.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» εξήγησε πως ο πρώην ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» έκανε έντιμη διαχείριση, δημιούργησε χρέη επειδή ρύθμισε οφειλές της προηγούμενης διοίκησης Δρόσου, αλλά δεν είναι μάγος. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη δημοσιοποίηση της λίστας χρεών της ΚΑΕ: «Η δημοσιοποίηση της λίστας των χρεών της ΚΑΕ ΑΕΚ έγινε για να καταδείξουμε ότι απαιτείται η εμφάνιση ενός ισχυρού επενδυτή ή μίας ομάδας ανθρώπων με οικονομικές δυνατότητες ή η συστράτευση των οπαδών του τύπου λαϊκής βάσης. Τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα και δεν χτίζονται οι ομάδες μόνο με το φιλότιμο. Τα ποσά που αναγράφονται στη λίστα είναι τα πραγματικά και προκαλώ τον οποιονδήποτε δημόσια».

Για τους Καραμανλή - Δρόσο: «Ειπώθηκε ότι αδικήθηκαν από τη δημοσιοποίηση της λίστας οι Καραμανλής και Δρόσος. Η λίστα δεν δημοσιοποιήθηκε, όπως προείπα, για να δούμε ποιος χρωστάει τα περισσότερα, αλλά για να καταδείξουμε το πρόβλημα. Οφείλω να πω, ωστόσο, ότι ο Μπάμπης Καραμανλής έκανε μια έντιμη διαχείριση. Δεν φταίει ο Καραμανλής που χρωστάει η ΑΕΚ. Ο Καραμανλής ρύθμισε και χρέη του Δρόσου, όχι του Φιλίππου. Για αυτό και δημιούργησε δικά του χρέη. Ο Δρόσος δεν πλήρωσε ΦΠΑ και ΙΚΑ. Ο Καραμανλής έκανε ό,τι μπορούσε για την ΑΕΚ και ακόμη κάνει ό,τι μπορεί για την ΑΕΚ. Ο Καραμανλής είναι έντιμος. Είναι μαχητής. Δεν είναι, όμως, μάγος».

Για τη συνδιαλλαγή που αφορά στο άρθρο 99: «Ακούω διάφορα για την αίτηση συνδιαλλαγής, στην οποία υποτίθεται ότι αναγράφονται περισσότερες οφειλές. Έχω να πω σε όσους επιθυμούν να δημιουργούν εντυπώσεις ότι πρέπει να ξέρουν να διαβάζουν. Οι όποιες διαφορές είναι λογιστικές. Δεν είναι πραγματικές. Επιπλέον, κάποιες οφειλές πληρώθηκαν. Συνεπώς, υπάρχουν διαφοροποιήσεις».

Για την επόμενη ημέρα: «Σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί η ΑΕΚ χρειάζονται χρήματα. Το ελληνικό μπάσκετ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή εναντίον της ΑΕΚ. Προβλήματα και μάλιστα δυσεπίλυτα υπάρχουν και σε άλλες ΚΑΕ. Δεν υπάρχουν χορηγίες στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν υπάρχουν άλλα σημαντικά έσοδα. Κάπως πρέπει να ισοσκελιστούν τα έξοδα. Και τα χρέη να διαγραφούν και να παίξει η ΑΕΚ στη Β’ ή στη Γ’ Εθνική, που λέει ο λόγος, πάλι 200-300.000 ευρώ χρειάζονται. Γιατί ακούω κάτι αστεία νούμερα. Ας συσπειρωθούν κάποιοι άνθρωποι ν βρεθούν λύσεις. Αυτό είναι το θέμα για την ΑΕΚ».



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved