Περπέρογλου: «Ήθελα πολύ να μείνω»

Περπέρογλου: «Ήθελα πολύ να μείνω»

Σαν σήμερα, στις 7 Αυγούστου του 1984, γεννήθηκε στη Δράμα ο Στράτος Περπέρογλου.

Με αφορμή τα γενέθλιά του παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη», στην οποία εξήγησε πόσο πολύ ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας. ‘Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα πάρουμε το Ευρωπαϊκό ή το πρωτάθλημα, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα τα δώσουμε όλα», δεσμεύθηκε προς τους φίλους των πρωταθλητών Ευρώπης. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τα γενέθλιά του: «Το κακό με τα γενέθλιά μου είναι ότι μεγαλώνω. Όλα τα άλλα δόξα τω Θεώ μου έχουν πάει πάρα πολύ καλά στη ζωή μου. Το τελευταίο διάστημα είχα μια περιπέτεια με την υγεία μου, αλλά ευτυχώς όλα πάνε καλά. Και μέσα σε όλα αυτά έμεινα και στον Παναθηναϊκό. Κάτι που το ήθελα πάρα πολύ».

Για το εάν ήταν εύκολο ή δύσκολο να μείνει στον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές που ζούμε. Και κάποιες στιγμές στη ζωή μας πρέπει να βάζουμε όλα τα δεδομένα σε μία ζυγαριά. Κάποιες φορές για να πετύχεις τον σκοπό σου πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Ήθελα πολύ να μείνω στον Παναθηναϊκό και έμεινα. Αυτό είναι το σημαντικότερο όλων»

Για τη νέα χρονιά: «Και πέρυσι τα ίδια έλεγαν. Δεν μας πίστευαν και κάναμε μια καταπληκτική χρονιά, εξαιρετική, που συνδυάστηκε και με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, αλλά και με το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Και φέτος θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε για την ομάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα πάρουμε το Ευρωπαϊκό ή το πρωτάθλημα, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα τα δώσουμε όλα. Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου».

Για την πρόσφατη περιπέτεια της υγεία του: «Εδώ και τρεις ημέρες έχω ξεκινήσει κολύμπι στη θάλασσα που είναι πολύ σημαντικό στο συγκεκριμένο στάδιο της αποθεραπείας μου. Όλα δείχνουν ότι πάνε πολύ καλά. Αυτό μου λέει ο γιατρός μου, στον οποίο πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα, για να με εξετάσει. Έχω ξεκινήσει περπάτημα και σιγά σιγά θα ανεβάσω ρυθμούς. Όλα πρέπει να γίνουν σταδιακά. Βάσει του χρονοδιαγράμματος, θα επιστρέψω σε φουλ ρυθμούς στο τέλος του μήνα. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, όπως είναι τώρα, τότε θα είμαι στη διάθεση του προπονητή από την αρχή της προετοιμασίας».

Για την απουσία του από την Εθνική: «Είναι πολύ περίεργο να βλέπω την ομάδα από την τηλεόραση. Από τη μία νιώθω πολύ άτυχος που δεν μπόρεσα να είμαι με τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω στο να φτάσουμε και πάλι ψηλά τη χώρα μας, αλλά από την άλλη μέσα στην ατυχία μου υπήρξα τυχερός γιατί ο τραυματισμός μου θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερος. Το προλάβαμε νωρίς. Το θέμα τώρα είναι να μπορέσω να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο δυνατός και έτοιμος στα παρκέ και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική στις μελλοντικές τους υποχρεώσεις».

Για την πορεία Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας: «Τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό, γιατί οι περισσότεροι είναι νέοι. Νομίζω ότι ως ομάδα θα στηριχθούμε πολύ στην άμυνα και στον ενθουσιασμό των παικτών μας. Ο προπονητής μας ξέρει πολύ καλά πώς να διαχειριστεί αυτόν τον ενθουσιασμό. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα και πολλές δύσκολες καταστάσεις, αλλά είμαι αισιόδοξος για αυτήν την ομάδα. Στόχος δεν είναι άλλος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και όσο ψηλότερα μπορέσουμε».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved