Ανακοινώθηκε ο Τσιάρας

Ανακοινώθηκε ο Τσιάρας

Τη φανέλα του Ικάρου θα φοράει την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Τσιάρας, ο οποίος υπέγραψε το καινούριο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

«Ο Γιώργος Τσιάρας αποτελεί τη δεύτερη μετεγγραφική προσθήκη του Ικάρου Καλλιθέας για τη σεζόν 2011-12 (μετά από αυτή του Τζούλιαν Σένσλει), καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης έστειλε υπογεγραμμένο το μονοετές συμβόλαιο του».

«Όλα εξελίχθηκαν ιδανικά και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στον Ίκαρο», ήταν η πρώτη κουβέντα του 29χρονου φόργουορντ, από τη γενετειρά του τη Λάρισα, οπού βρίσκεται αυτές τις μέρες. «Όπως είπα και τη μέρα που συμφωνήσαμε, η ομάδα διακρίνεται για την συνέπεια και την αξιοπιστία της και παράλληλα βλέπω ότι θέλει να δημιουργήσει κάτι καλό. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για έναν παίκτη στον Ίκαρο, καθώς έχει να σκέφτεται μόνο το μπάσκετ και γι’ αυτό το λόγο είμαι βέβαιος πως θα ενισχυθούμε ακόμα περισσότερο. Εγώ από τη πλευρά μου θα δουλέψω σκληρά, για να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει την σταθερά ανοδική της πορεία».

Από τη πλευρά του, ο έφορος της ομάδας Φραγκίσκος Βλαχάβας ανέφερε. «Η αξία του Γιώργου είναι γνωστή, καθώς αγωνίζεται στην Α1 για περισσότερα από δέκα χρόνια. Παράλληλα είναι ένα παιδί με άριστο χαρακτήρα και η παρουσία του είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει τον Ίκαρο σε όλα τα επίπεδα. Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και τον περιμένουμε στις 22 Αυγούστου για το ξεκίνημα της προετοιμασίας».

Ο ύψους 208 εκατοστών πάουερ φόργουορντ γεννήθηκε στις 4 Μάιου του 1982 κι έκανε τα πρώτα του βήματα στην ΑΕΛ. Από εκεί πήρε μετεγγραφή στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2000 και φόρεσε τη κιτρινόμαυρη φανέλα μέχρι το 2006. Ακολούθως αγωνίσθηκε για δύο χρόνια με την Ολύμπια Λάρισας, όντας ένας από τους καλύτερους φόργουορντ της Α1 και το καλοκαίρι του 2008 «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Στα μέσα της σεζόν 2009-10 αγωνίσθηκε στη Νίμπουργκ με την οποία μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα Τσεχίας. Ήταν το δεύτερο της επαγγελματικής του πορείας μετά από αυτό του 2002 με την ΑΕΚ, ενώ στη καριέρα του έχει να επιδείξει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ εφήβων του 1998 και το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ Νέων του 2002!

Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου, με τον οποίο σε 25 αγώνες είχε 9,3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ μέσο όρο σε 21,1 λεπτά ανά παιχνίδι.



Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved