Χάουαρντ: «Για το πρωτάθλημα»

Χάουαρντ: «Για το πρωτάθλημα»

Πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Ματ Χάουαρντ, κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η πτήση του 22άχρονου απόφοιτου του πανεπιστημίου του Μπάτλερ είχε καθυστέρηση, καθώς αν και ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί στις 09.00, αυτό έγινε 40 λεπτά αργότερα. Λίγο μετά τις 10.00, ο Χάουαρντ πέρασε την πόρτα της εξόδου του διεθνούς αερολιμένα και το Onsports.gr ήταν εκεί για να τον υποδεχθεί!

Στις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους, ο Ματ Χάουαρντ παραδέχθηκε στο Onsports.gr: «Είμαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση, στην Ευρώπη παίζεται διαφορετικού είδους μπάσκετ από αυτό στις ΗΠΑ, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ άμεσα και να παίξω για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα». Είπε ακόμα…{textlink}

Για το εάν έχει ενημερωθεί για τη νέα ομάδα του: «Έχω δει κάποια βιντεάκια του Ολυμπιακού στο Youtube και, ως ομάδα, έχει πολλές ομοιότητες με τον τρόπο που παίζαμε στο Μπάτλερ. Νομίζω πως μπορώ να ταιριάξω στο παιχνίδι του. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το πιο δύσκολο σημείο που θα πρέπει να προσαρμοστώ, υπάρχουν πολλά που πρέπει να κοιτάξω, όπως το φαγητό και η γλώσσα. Θα το δούμε στην πορεία. Μακάρι στο κολέγιο να είχαμε μαθήματα ελληνικών και να είχα παρακολουθήσει κάποια…».

Για το τι του έμεινε στο μυαλό από τα βιντεάκια που παρακολούθησε: «Ο Ολυμπιακός έχει έναν σπουδαίο και αξιόλογο προπονητή. Επίσης, είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο βελτιώνεται. Αυτά είναι τα δύο είναι τα πρώτα που διέκρινα».

Για το εάν έχει μιλήσει με κάποιον από τον Ολυμπιακό: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον συγκεκριμένο ακόμα, αλλά γνωρίζω ήδη πως είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και από τις πιο οργανωμένες».

Για το εάν γνωρίζει τους υπόλοιπους Αμερικανούς παίκτες του Ολυμπιακού: «Το Λούκας τον ξέρω ως παίκτη, όχι όμως και προσωπικά. Γνωρίζω και το Χάινς, ήμασταν μαζί στο Σαν Αντόνιο. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους».

Για το εάν έχει ομοιότητες με το Ματ Μπόνερ: «Πρόκειται για ένα σπουδαίο σουτέρ. Είναι, πραγματικά, ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά κι εγώ έχω βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό. Έχουμε κάποιες ομοιότητες, θα ήθελα πολύ να τον φτάσω».

Ο Χάουαρντ, κατά την παραμονή του στη χώρα μας, θα περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με την πειραϊκή ΚΑΕ. Εν αντιθέσει με τον 22άχρονο πάουερ φόργουορντ, αλλά και τους Χάινς και Γκετσεβίτσιους που ταξίδεψαν έως την Αθήνα και υπέγραψαν τα επίσημα συμβόλαιά τους με τον Ολυμπιακό, ο Κέιλιν Λούκας δεν θα έρθει στην Ελλάδα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved