Κατηγορούμενος ο Δρόσος

Κατηγορούμενος ο Δρόσος

Για εξαπάτηση κατηγορείται από γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Σπόρτιγκ, Δημήτρης Δρόσος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο επιχειρηματίας κατηγορείται από τη Γωγώ Μαστροκώστα, αλλά και το σύζυγό της Τραϊνό Δέλλα, τα μοντέλα Ιωάννα Παπαδημητρίου και Στέλλα Δημητρίου, καθώς και το στιλίστα Χάρη Σιανίδη ότι τους εξαπάτησε, αποσπώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, με πρόσχημα εγγυημένες επενδύσεις σε στοιχηματικές εταιρίες.

Το ζεύγος Δέλλα, όπως καταγγέλλει η Γωγώ Μαστροκώστα στη μήνυσή της, έδωσε το ποσό των 100.000 ευρώ, προκειμένου να το επενδύσει στην εταιρία «Gold Victory» στη Μάλτα. «Τον Αύγουστο του 2008 έπεισα το σύζυγό μου να επενδύσουμε στην εταιρία του Δρόσου. Μας είπε ότι το κεφάλαιό μας είναι εγγυημένο και πως με έναν κωδικό θα μπορούμε να ελέγχουμε κάθε κίνηση, ενώ θα μπορούσαμε να αποδεσμεύσουμε το κεφάλαιό μας όποτε το επιθυμούσαμε. Έτσι, λοιπόν, επενδύσαμε 100.000 ευρώ (80.000 ευρώ ο Δέλλας και 20.000 ευρώ η ίδια). Όταν γέννησα και έμαθα ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας θέλησα να αποδεσμεύσω ένα ποσό, περίπου 10.000 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, για τις ανάγκες που εκτάκτως είχαν προκύψει. Αυτός μας υποσχόταν από από μέρα σε μέρα ότι θα μας δώσει τα χρήματα, ενώ από ένα σημείο και έπειτα άρχισε να επικαλείται ένα πρόβλημα υγείας που είχε, εξαιτίας του οποίου είχε φύγει στο εξωτερικό. Κάποιες συναντήσεις έκανε ο σύζυγός μου μαζί του, χωρίς όμως αποτέλεσμα».

Το ίδιο συνέβη και με τα 15.000 ευρώ που είχε δώσει στον επιχειρηματία η Φωτεινή Μαστροκώστα, η Στέλλα Δημητρίου που «επένδυσε» 75.000 ευρώ, αλλά και ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος υποστηρίζει με τη σειρά του πως έδωσε το ποσό των 30.000.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η καταγγελία της Ιωάννας Παπαδημητρίου, η οποία καταγγέλλει ότι της ζήτησε 191.000 δολάρια για να εξοφληθούν Αμερικανοί παίκτες που είχε φέρει στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Δημήτρη Δρόσου υποστηρίζει πως έδωσε περίπου 76.000 ευρώ για την εξόφληση των Ουίλιαμ Έιβερι και Καζέλ Ουέσον και άλλα 115.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ουίλιαμ Κέντρικ Γκρέγκορι. Όπως αναφέρει, ο επιχειρηματίας της ζήτησε να τον διευκολύνει εξαιτίας κάποιου προβλήματος που είχε με τις αμερικανικές τράπεζες.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Δρόσος αρνείται τις κατηγορίες, αναφέροντας στην εφημερίδα μέσω της δικηγόρου του, Αντωνίας Τσίκα: «Άπαντες οι ανωτέρω έλαβαν την απόφαση να προβούν σε επένδυση των χρημάτων τους μέσω της εταιρίας «Gold Victory Ltd», είτε για αγορά εταιρικών μεριδίων της εταιρίας (η πρώτη εξ αυτών) είτε για συμμετοχή και στοιχηματισμό σε μελλοντικά αθλητικά γεγονότα (οι λοιποί εξ αυτών), στην οποία ο κ. Δρόσος ήταν key-officer και όχι ιδιοκτήτης. Αυτό πρακτικώς σήμαινε ότι όλα τα επενδυθέντα από τους ανωτέρω χρηματικά ποσά κατατέθηκαν στον υποδειχθέντα τραπεζικό λογαριασμό της ανωτέρω εταιρίας και επ’ ουδενί σε οιονδήποτε ατομικό λογαριασμό του κ. Δρόσου, όπως αναληθώς και συκοφαντικώς καταγγέλλεται εις βάρος του. Σχετικά με την υπόθεση της Ιωάννας Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Δρόσος ισχυρίζεται ότι της μεταβίβασε δύο πολυτελή αυτοκίνητα αξίας -εκείνης της εποχής- 113.000 ευρώ, τα οποία η ίδια πούλησε και κράτησε τα χρήματα ως αντάλλαγμα για τα χρήματα που του είχε δανείσει».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved