«Επιλεκτική πληροφόρηση»

«Επιλεκτική πληροφόρηση»

Κύκλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισαν πως έχει η κατάσταση με τις σουίτες των αδερφών Αγγελόπουλων στο Καραϊσκάκη.

Αρχικά παραδέχτηκαν ότι οι διοικούντες τον μπασκετικό Ολυμπιακό δεν ανανέωσαν τη σουίτα τους στο Καραϊσκάκη, αλλά ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους, το οποίο μάλιστα έχουν από το 1984, δηλαδή το 2012 θα συμπληρωθούν 28 ολόκληρα χρόνια.

Παράλληλα οι κύκλοι της ΚΑΕ υποστήριξαν ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν συνήθιζαν να κάθονται στη σουίτα τους, αλλά προτιμούσαν να βρίσκονται μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο των «ερυθρολεύκων» στις θέσεις που είχαν με βάση το εισιτήριο διαρκείας τους. Αυτό άλλωστε μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τον υπόλοιπο κόσμο. Μάλιστα είχαν πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο για διάφορες νίκες, ανάμεσά τους και μερικές εκτός έδρας, στη Νέα Σμύρνη, στο ΟΑΚΑ, στην Λεωφόρο, στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην Ριζούπολη μαζί με τον απλό κόσμο της ομάδας.

Όπως επίσης -πάντα σύμφωνα με τους κύκλους της ΚΑΕ- οι Αγγελόπουλοι έχουν πανηγυρίσει με τον κόσμο στο Πασαλιμάνι, στο Δημαρχείο του Πειραιά, στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, στο "Ελ. Βενιζέλος", στην Αττική οδό, σε όλες τις φιέστες και στο γκολφ της Γλυφάδας το 1997, μέχρι τις 5 το πρωί, στην επιστροφή της ομάδας μπάσκετ από την Ρώμη, όπου είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό. Στην Ρώμη, όπου βρίσκονταν και πανηγύρισαν οι αφοί Αγγελόπουλοι.{textlink}

Οι κύκλοι της ΚΑΕ αναφέρουν ακόμη πως οι Αγγελόπουλοι είχαν την σουίτα από το 2007 και όχι από το 2004 και πως τα δύο αδέρφια δεν βρίσκονταν στην σουίτα τις περισσότερες φορές, αλλά προτιμούσαν να βρίσκονται στα διαρκείας μαζί με τον κόσμο. Κάτι, που όπως αναφέρεται γνωρίζουν καλά όσοι βρίσκονταν στον χώρο των διαρκείας.
Οι κύκλοι της ΚΑΕ τονίζουν πως η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν άκαιρη και προκαλεί απορία για το τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί από την στιγμή, που εδώ και ένα μήνα ήταν γνωστό πως δεν θα ανανεωθεί η σουίτα και επίσης πολύ πιο πριν είχαν ανανεωθεί τα διαρκείας τα οποία είναι στα χέρια των Αγγελόπουλων.


Αναρωτιούνται τέλος οι κύκλοι της ΚΑΕ αν αυτοί, που τώρα ένοιωσαν έκπληξη, πληροφορούμενοι ότι οι αφοί Αγγελόπουλοι δεν ανανέωσαν την σουίτα, έχουν νοιώσει ποτέ στιγμές πάθους και ολυμπιακής περηφάνιας.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved