Καλάθης: «Τα πάντα για τον ΠΑΟ»

Καλάθης: «Τα πάντα για τον ΠΑΟ»

Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Ο Πατ Καλάθης ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν τα συναισθήματά του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ευρώπης μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για τη συνύπαρξή του με τον αδερφό του, Νικ, αλλά και τη διάθεσή του να δώσει πάνω από το 100% των δυνατοτήτων του για να βοηθήσει τη νέα ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τα συναισθήματά του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είναι φανταστικό. Για να πω την αλήθεια δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου με λόγια. Από την πρώτη στιγμή περίμενα μια τέτοια ευκαιρία και τώρα που την έχω το συναίσθημα είναι απλά τέλειο. Θα βρίσκομαι άλλωστε στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης».

Για το γεγονός πως θα είναι συμπαίκτης με τον αδερφό του, Νικ: «Αυτό ήταν κάτι που πάντα ήθελα. Το γεγονός ότι θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό και μαζί με το Νικ είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να το περιγράψεις».

Για το τι περιμένει από τον αδερφό του: «Θέλω να μου δείξει τα πάντα, να μου μιλήσει για όλα. Πολλά τα ξέρω, αλλά είναι ακόμα περισσότερα αυτά που έχω να μάθω για τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι έχω τον κατάλληλο άνθρωπο για να το κάνει, καθώς ο Νικ είναι δύο χρόνια στην ομάδα».

Για το τι του έχει πει έως τώρα για τον Παναθηναϊκό ο Νικ: «Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Μου εξηγούσε πόσο μεγάλη τιμή είναι να παίζεις σε αυτή την ομάδα. Επίσης, συνεχώς μου ανέφερε το πνεύμα και την καρδιά νικητή που έχει ο Παναθηναϊκός. Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Ξέρω ότι είναι μια οικογένεια και ξέρω επίσης πως θα πρέπει να δώσω τα πάντα για αυτήν. Πάνω από το 100% μου. Θα είμαι από το πρωί έως το βράδυ στο ΟΑΚΑ».

Για την αντίδραση της οικογένειάς του: «Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Τόσο η μητέρα μου και ειδικότερα ο πατέρας μου πάντα ήθελε να μας δει και τους δύο να παίζουμε στον Παναθηναϊκό. Ο πατέρας πάντα μας μίλαγε για την ομάδα και το ήθελε πάρα πολύ».

Για το τι του είπαν για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Καϊμακόγλου και ο Ίαν Βουγιούκας: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που θα είμαστε μαζί έπειτα από καιρό. Με τον Καϊμακόγλου άλλωστε έπαιζα μαζί στο Μαρούσι και το Βουγιούκα στο κολέγιο. Είναι φοβερό».

Για τις διαφορές που αναμένεται να βρει στον Παναθηναϊκό σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες του: «Τεράστιες. Ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη και θα πρέπει να προσπαθήσω πολύ. Θέλω να μάθω πολλά από τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Ακόμα κι αν αγωνίζομαι λίγο, θα είμαι πάντα έτοιμος να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι ένας φανταστικός προπονητής και είναι υπέροχο που θα δουλέψω μαζί του. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα και ξέρω ότι είναι φοβερός στη δουλειά του. Για εμένα είναι τιμή και θα προσπαθήσω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ».

Για το εάν αισθάνεται πίεση που θα αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια ομάδα Ευρώπης: «Όχι. Δεν νιώθω πίεση. Είμαι σίγουρος πως θα είναι μια απίστευτη εμπειρία. Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ τον Παναθηναϊκό και τίποτα άλλο».

Για το εάν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό η παρουσία του Νικ: «Τα πράγματα είναι απλά. Σίγουρα ήθελα να παίξω μαζί με το Νικ. Από εκεί και πέρα, όμως, από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από το Παναθηναϊκό, ο στόχος μου ήταν να παίξω εδώ και τίποτα άλλο».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved