Πανάκας: «Μας δίνουν κουράγιο»

Πανάκας: «Μας δίνουν κουράγιο»

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς από τη Δευτέρα (25/07) έχουν ήδη φύγει 170.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ, Κώστας Πανάκας, μιλώντας στο Libero FM 107.4 παραδέχθηκε πως το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πραγματικό μεγάλο και «αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε». Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: «Μέχρι στιγμής, στις πρώτες δύο ημέρες, έχουμε δώσει περίπου 170 διαρκείας. Είναι πολύ μεγάλος αριθμός σε σχέση με τα περσινά διαρκείας και σε σχέση με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε, είναι πραγματικά μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου και καθημερινά δεχόμαστε τηλεφωνήματα για τα διαρκείας, υπάρχουν κρατήσεις από συνδέσμους και υπάρχει μεγάλη ζήτηση και από φίλους του ΠΑΟΚ στην επαρχία».

Για τη συμπεριφορά του κόσμου απέναντι στη νέα διοίκηση της ΚΑΕ: «Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα σταθεί δίπλα σε αυτή τη διοίκηση, μας δίνει ψυχική δύναμη να συνεχίσουμε και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά στη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την εποχή, περιμέναμε ότι ο κόσμος θα αγόραζε διαρκείας λίγο αργότερα και όχι την εποχή των διακοπών, που είναι τώρα. Βοήθησε φυσικά και το μάρκετινγκ, αλλά και το όνομα και η προσωπικότητα του Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο κόσμος θέλει να βλέπει σταρ, όπως ο Μπάνε, να είναι ηγούνται των ομάδων. Είναι αλήθεια ότι πολύς κόσμος αγοράζει διαρκείας λόγω του Μπάνε. Ο κόσμος θέλει ινδάλματα όπως ο Ζαγοράκης και ο Πρέλεβιτς να είναι στις ομάδες».

Για την αντιμετώπιση του μπάσκετ από τον Τύπο: «Σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η αντιμετώπιση του Τύπου, ειδικά στον τοπικό Τύπο το μπάσκετ δεν έχει μεγάλη προβολή και θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει καλύτερη αντιμετώπιση. Ο Τύπος πρέπει να αντιμετωπίσει καλύτερα το μπάσκετ γενικότερα, να το προβάλλει περισσότερο».

Για τους στόχους της διοίκησης: «Η ομάδα πρέπει να πληρώνει για να μπορέσει να εξυγιανθεί, αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Θέλουμε να πληρώσουμε την περσινή ομάδα και να πληρώνεται κανονικά η φετινή, το είπαμε αυτό από την πρώτη στιγμή. Φέτος ο κόσμος θα δει την ομάδα να πληρώνει, αλλά και μια ομάδα που θα μπαίνει στο γήπεδο για να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που κερδίζει. Ειδικά στο «Παλατάκι» θέλουμε να τους κερδίζουμε όλους. Αυτό θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο, μια ομάδα που να χαίρεται να τη βλέπει».

Για τις χορηγίες: «Δεν έχουμε τώρα κάτι ανακοινώσιμο, αλλά θα έχουμε σύντομα. Χρειάζεται πολλή δουλειά και όλοι στη διοίκηση προσπαθούμε για το καλύτερο. Αρχικά θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό, αλλά ισχυρό κύκλο χορηγών, μια επιχειρηματική βάση την οποία μάλιστα θα κληροδοτήσουμε και στις επόμενες διοικήσεις. Θέλουμε να πάρουμε λίγα από τους πολλούς, δεν υπάρχουν πλέον στο μπάσκετ οι λίγοι που θα βάλουν πολλά σε μια ομάδα».



Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved