Με «υπογραφή» Στεφανίδη

Με «υπογραφή» Στεφανίδη

Η Καβάλα επέστρεψε στις νίκες, μόλις επέστρεψε στο παρκέ και ο αρχηγός της Χριστόφορος Στεφανίδης…

Το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη επικράτησε του Περιστερίου με 66-58 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Στεφανίδης, Καραποστόλου Σίμονς και Γιόροβιτς που κράτησαν επιθετικά την ομάδα τους σε υψηλά επίπεδα. Από την άλλη ο Ζόραν Βρκιτς δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα αυτή τη φορά, ενώ θετική ήταν η παρουσία του Μάικλ Κινγκ.

Το Περιστέρι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε ένα προβάδισμα με 13-4 μόλις το 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και κατάφεραν να απαντήσουν με 14 αναπάντητους πόντους κάνοντας το σκορ 18-13 υπέρ τους. Σε αυτό το διάστημα το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν υπήρχε στο παιχνίδι, ωστόσο το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 20-16 υπέρ των γηπεδούχων. Στη συνέχεια οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν το πάνω χέρι. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κάνουν καλό επιθετικό παιχνίδι και κόλλησαν στην καλή άμυνα της Καβάλας. Ετσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 36-26.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό στην άμυνα με αποτέλεσμα να κρατήσουν τη διαφορά ασφαλείας από την αθηναϊκή ομάδα. Αν και ο Πεδουλάκης κατάφερε με τα αμυντικά του συστήματα να περιορίσει σημαντικά τον Μιλτ Παλάσιο, οι Σίμονς και Γιόροβιτς φόρτωναν συνεχώς το αντίπαλο καλάθι. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 50-41 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ στην τελευταία περίοδο, αν και το Περιστέρι προσπάθησε να μπει δυνατά, αλλά οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι. Το τελικό 66-58 έδωσε τους δύο βαθμούς της νίκης στην Καβάλα.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 36-26, 50-41, 66-58.
ΚΑΒΑΛΑ (Πρίφτης): ΜακΙντος 2, Παλάσιο 7 (1), Κοστόβ 4, Χαφ 4, Στεφανίδης 10 (2), Σίμονς 13, Γιόροβιτς 11, Καραποστόλου 11 (3), Αγγελόπουλος 4.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Μάντζαρης Β. 1, Κινγκ 16 (2), Παπανικολάου 6, Σκοτ 8 (2), Τσιάκος 10 (1), Πέτρουλας 2, Βρκιτς 6 (2), Λούμπι 5, Μότσνικ 4.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved