«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός της Γαλατασαράι, Οκτάι Μαχμούντι που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, τόνισε ότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα.

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» για τις αναμετρήσεις που έρχονται με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αλλά και για την σχέση του ίδιου με τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Αρχικά o Τούρκος τεχνικός είπε: «Πράγματι είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με τον Μπάνε στην Βαρκελώνη, στην διάρκεια της κλήρωσης και μιλήσαμε λίγο. Ο Μπάνε είναι μια μεγάλη προσωπικότητα του μπάσκετ και φίλος και θα συναντηθούμε πάλι για τους αγώνες. Αυτή την στιγμή πάντως είμαι σε διακοπές με την οικογένεια μου, ήταν μια μεγάλη σεζόν για μας και η ξεκούραση είναι απαραίτητη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Το ρόστερ μας έχει κλείσει με την απόκτηση του Σονγκάιλα, δεν θα πάρουμε και άλλον παίκτη, είναι φήμες όσα ακούγονται».

Για τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Δεν έχω εικόνα της ομάδας αυτή την στιγμή, δεν ξέρω τι παίκτες έχει τώρα στο ρόστερ η ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι μια περίοδος που οι ομάδες ακόμη φτιάχνονται, δεν έχουν κλείσει τα περισσότερα ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ πάντως είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη. Είναι πολύ νωρίς τώρα να μιλάμε για τα παιχνίδια, ακόμη δεν ξέρουμε ούτε που θα γίνουν οι αγώνες του ομίλου μας. Στην παρούσα φάση μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας και το ίδιο πιστεύω ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, αργότερα θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τον αντίπαλο».

Για το ρόστερ της Γαλατά, τόνισε: «Φέτος δεν θα έχουμε δραματικές αλλαγές στην ομάδα, ο κορμός είναι σχεδόν ο ίδιος. Πήραμε τον Λάκοβιτς, τον Γκόρντον και τον Σονγκάιλα αλλά χάσαμε τον Κούκιο. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται δουλειά για να είναι έτοιμη αλλά η φιλοσοφία μας δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, κανείς δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει, όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν σε όλα τα παιχνίδια».

Για τα μπάτζετ των τουρκικών ομάδων, είπε: «Η Τουρκία ξοδεύει χρήματα για το μπάσκετ. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι ξοδεύει τόσα πολλά λεφτά, απλά οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν χαμηλώσει πολύ τα μπάτζετ και κυριαρχεί αυτή η εντύπωση. Αν δούμε λίγο πιο πλατιά το μπάσκετ, είναι απλά ένα άθλημα, άρα διασκέδαση και με την γενικότερη κρίση είναι λογικό να πέφτουν τα μπάτζετ».

Τέλος, ο κ. Μαχμούντι αναφέρθηκε στον όμιλο των προκριματικών: «Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη αυτή την στιγμή, νομίζω όμως ότι ο δικός μας όμιλος είναι ο πιο δύσκολος. Υπάρχουν πολλές ομάδες με παράδοση στον όμιλο και έχουμε μπροστά μας δύσκολα και συναρπαστικά πιστεύω παιχνίδια. Τα φαβορί είναι μόνο για τα χαρτιά, για εσάς τους δημοσιογράφους, οι ομάδες φαίνονται στο γήπεδο. Όλοι λοιπόν θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να πετύχουμε στους στόχους μας».



Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved