Προτάθηκε (και) ο Μπελινέλι!

Προτάθηκε (και) ο Μπελινέλι!

Είναι δεδομένο ότι όσο περνούν οι μέρες, πολλοί παίκτες από το ΝΒΑ θα προταθούν στον Ολυμπιακό, όπως και σε άλλες ομάδες της Ευρώπης.

Ένας από τους αξιόλογους αθλητές που προτάθηκαν στην ομάδα του Πειραιά είναι ο Μάρκο Μπελινέλι. Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί στο μέλλον με την περίπτωσή του. Για να το κάνει όμως αυτό θα πρέπει ο Ιταλός να είναι διατεθειμένος να παραμείνει για τουλάχιστον μία ολόκληρη χρονιά στην Ελλάδα, κάτι το οποίο δεν είναι απίθανο, από τη στιγμή που είναι «free-agent» και το κασέ του βρίσκεται σε λογικά επίπεδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι και η Αρμάνι Μιλάνο έχει ενδιαφερθεί για τον παίκτη, καθώς θέλει να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στην Ευρωλίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στην ομάδα του Πειραιά δεν ασχολούνται ιδιαίτερα θερμά με τις περιπτώσεις που προτείνονται, καθώς τις τελικές αποφάσεις αναμένεται να τις πάρει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς όταν θεωρήσει πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Οι πρώτες κινήσεις των «ερυθρολεύκων» αφορούν τους παίκτες του περσινού ρόστερ, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής. Η απώλεια του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος προτίμησε το «χρυσό συμβόλαιο» της Σπαρτάκ, αναγκάζει τους ιθύνοντες του συλλόγου του Πειραιά να κάνουν τα πάντα για να μην χάσουν και τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ θέλει να μείνει στο λιμάνι και πιθανότατα θα το κάνει, αρκεί βέβαια να του γίνει η κατάλληλη πρόταση. Το κασέ του είναι βατό κι αν δεν προκύψει κάποια δραματική αλλαγή σκηνικού, το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει συμφωνία.{textlink}

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Ολυμπιακού ψάχνει τη... φόρμουλα (εδώ και καιρό) να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Μάρκο Κέσελ και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να πετύχει τον σκοπό της. Τόσο η Μάλαγα, όσο και η Εφές έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Σέρβο φόργουορντ, με τους Τούρκους να είναι ένα βήμα μπροστά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζουν δυναμικό «μπάσιμο» για να τον αποκτήσουν είτε με υποσχετική, είτε με ελεύθερη μεταγραφή. Τέλος, όσον αφορά την υπόθεση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη στον Ολυμπιακό δεν «καίγονται» ιδιαίτερα να τον κρατήσουν.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved