Τα «φώτα» στα Λιόσια

Τα «φώτα» στα Λιόσια

Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Επίσης ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει σχετικά εύκολο έργο απέναντι στον Ηλυσιακό, ενώ ξεχωρίζει επίσης το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής…

Σάββατο (29/01/2011)

Παναθηναϊκός - Ηλυσιακός (κεκλεισμένων των θυρών)
Αυτό είναι και το πιο εύκολο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηλυσιακό που προσπαθεί να πάει κάποιες νίκες, προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Κώστας Φλεβαράκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Γιώργο Γαλιώτο. Από την άλλη οι «πράσινοι» προέρχονται από ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στη Μάλαγα για την Ευρωλίγκα και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει οι παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Απών αναμένεται να είναι και από αυτό το παιχνίδι ο Κώστας Καϊμακόγλου.
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Ωρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Γκούμας - Γεωργιάδης - Αναστόπουλος.

Καβάλας - Περιστέρι
Η επιστροφή του Χριστόφορου Στεφανίδη είναι ένα από τα κύρια θέματα του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Η Καβάλα υποδέχεται λοιπόν το Περιστέρι με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό του συλλόγου, ενώ κανονικά το παρών αναμένεται να δώσει και ο Μιλτ Παλάσιο. Από την άλλη ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του Ζόραν Βρκιτς και θέλει η ομάδα του να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι μετά από καιρό ο «Αρτζι» θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Γήπεδο: ΔΑΚ Καλαμίτσας
Ωρα έναρξης: 17.00
TV: ΕΤ1
Διαιτητές: Γκόντας - Φούφης - Κατραχούρας.

Κολοσσός ΒΑΠ. - Μαρούσι
Αν τελικά πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι (υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα σε άλλο δημοσίευμα), πρόκειται για ένα εξαιρετικά δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που (και) φέτος έχουν δείξει πολλά πράγματα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην Αθήνα από τον Ηλυσιακό και το Περιστέρι. Από την άλλη το συγκρότημα του Βαγγελη Αλεξανδρή θέλει να συνεχίσει την «τρελή» πορεία και να παραμείνει στην 3η θέση έχοντας μάλιστα μία διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες.
Κλειστό: Βενετόκλειο
Ωρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Πηλοΐδης - Σώμος - Πανταζής.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Είναι το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ακόμα και αν η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς θέλει να παραμείνει έτσι και μετά το πέρας της 15ης αγωνιστικής. Μοναδικό πρόβλημα για τον Σέρβο προπονητή είναι ο τραυματισμός του Θοδωρή Παπαλουκά που το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς. Από την άλλη ο Αγγελος Κορωνιός κάνει το ντεμπούτο του σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό που θέλει πάνω από όλα είναι να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του, προκειμένου να μπορέσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος να πάρουν τις νίκες που πρέπει για να σωθεί η ομάδα.
Γήπεδο: 3ο Ανω Λιοσίων
Ωρα έναρξης: 19.30
TV: Novasports 3
Διαιτητές: Ψαριανός - Παναγιώτου - Μαγκλογιάννης.

Κυριακή (30/01/2011)

Αρης - Πανελλήνιος (κεκλεισμένων των θυρών)
Το γεγονός ότι ο Αρης θα αγωνιστεί χωρίς τη παρουσία του κόσμου του θέλει να εκμεταλλευτεί ο Πανελλήνιος που προέρχεται από μία πολύ καλή εμφάνιση στο Βερολίνο απέναντι στην Αλμπα. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός του Μάρκου Κολώκα που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα. Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να κατακτήσει τους δύο βαθμούς της νίκης πιο πολύ για να σταματήσει και η γκρίνια για την τεχνική ηγεσία και τον Σαρόν Ντρούκερ. 
Γήπεδο: Αλεξάνδρειο
Ωρα έναρξης: 16.30
TV: Novasports 4
Διαιτητές: Σχινάς - Καρακατσούνης - Καλδίρης.

Ηρακλής - ΠΑΟΚ
Με τον Σμους Πάρκερ στο «οπλοστάσιό» του ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα Θεσσαλονικιό ντέρμπι. Ο Γιώργος Καλαφατάκης έχει αλλάξει την αγωνιστική εικόνα του «γηραιού», ωστόσο χρειάζονται και οι νίκες, προκειμένου να ανέβει η ομάδα βαθμολογικά και να ξεφύγει σιγά – σιγά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Σούλης Μαρκόπουλος παράλληλα με τα εσωτερικά προβλήματα του συλλόγου (οικονομικά), προσπαθεί να βελτιώσει όσο μπορεί και την αγωνιστική εικόνα.
Γήπεδο: Ιβανώφειο
Ωρα έναρξης: 16:30
TV: ΕΤ1
Διαιτητές: Σπυρίδωνος - Τανατζής - Αφεντουλίδης.

Πανιώνιος - Ικαρος Καλλιθέας
Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θέλει τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει βάλει πλώρη για τα πλέι οφ. Εξάλλου, υπάρχει μία πιθανότητα ο Αρης Λυκογιάννης να παρουσιάσει και το νέο του «όπλο», Βένσον Χάμιλτον, αν και ο Αμερικανός είναι εξαιρετικά αμφίβολος, καθώς υποφέρει από διάστρεμμα. Αμφίβολος είναι και ο Γιάννης Καλαμπόκης ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς.
Γήπεδο: Ν. Σμύρνης
Ωρα έναρξης: 19:00
Διαιτητές: Χριστοδούλου - Κορομηλάς - Μάνος.

Για να δείτε τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ



Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved