Ιτούδης: «Η καλή προπόνηση θα μας ανταμείψει»

Ιτούδης: «Η καλή προπόνηση θα μας ανταμείψει»

Για την αναμέτρηση με τη Μάλαγα, αλλά και για την αυριανή (29/01) με τον Ηλυσιακό μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα των «πρασίνων» το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα για το TOP 16 της Ευρωλίγκας:

«Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε τις καλές προπονήσεις και εμφανίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως ήμασταν και στον χθεσινό αγώνα. Και αποφασισμένοι. Αυτό ήταν το βασικό στοιχείο για να φτάσουμε στη νίκη. Βοήθησε σίγουρα και το γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας αγωνίστηκαν χωρίς τρεις βασικούς παίκτες. Είχαν προβλήματα, όπως είχαμε κι εμείς, καθώς κάθε τραυματισμός και απουσία σε βγάζει εκτός ρυθμού. Διατηρούμε ένα πολύ ψηλό επίπεδο προπόνησης όμως σε κάθε περίπτωση και αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό σε όλους τους παίκτες. Το αναφέρουμε και στα αποδυτήρια, το έχουμε πει και πολλές φορές, ότι η καλή προπόνηση είναι αυτή που θα μας ανταμείψει, που θα μας δώσει τους καλούς αγώνες. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές προπονήσεις και εμφανίσεις».

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στους Ιλισιώτες, ο 41χρονος τεχνικός είπε: «Η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε αύριο δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Είναι δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς υπήρξε αλλαγή φιλοσοφίας με την αλλαγή προπονητή, αλλά και με τις αλλαγές στο ρόστερ της. Στα τελευταία 5-6 παιχνίδια ο Ηλυσιακός παίζει καλά, είτε κερδίζει, είτε χάνει στις λεπτομέρειες κι αυτό έγκειται στις αλλαγές που προανέφερα. Σίγουρα έχει παίξει μεγάλο ρόλο η αλλαγή φιλοσοφίας, αλλά και των προσώπων με τους Γουέμπ, Τόνιτς, Μπάξτερ, Ντόουσον. Είναι όλοι παίκτες που έχουν δικούς τους πόντους από πικ εντ ρολ, απομονώσεις… Έχουν δώσει διαφορετικό αέρα και ισορροπία στην επίθεση του Ηλυσιακού. Φυσικά υπάρχουν και Έλληνες έμπειροι παίκτες όπως ο Χατζής, ο Κυρίτσης, ο Καρύδας. Είναι παίκτες που έχουν δικές τους φάσεις, έχουν εικόνες και χρειάζονται προσοχή. Η περιφέρεια του Ηλυσιακού είναι πολύ καλή και παντρεύεται σωστά με τη φροντ λάιν της ομάδας. Στην άμυνα θα δούμε μαν του μαν, θα δούμε ζώνες. Είναι μονόδρομος η καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δημιουργία από την περιφέρεια, αλλά και εκτέλεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ιδιαιτερότητα του αγώνα, το ότι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved