«Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

«Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Ο Κεν Μπάρλοου τόνισε ότι λατρεύει την Ελλάδα ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βοηθήσει με κάποιο τρόπο τον ΠΑΟΚ στο μέλλον…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Sentra 103.3»:

Για την Ελλάδα και τις αναμνήσεις του από τη χώρα μας: «Έχω πολλές και σπουδαίες αναμνήσεις. Την λατρεύω αυτή την πόλη και αυτή την χώρα, έχω κερδίσει και δύο πρωταθλήματα εδώ, οπότε έχω πάρα πολλές όμορφες αναμνήσεις».

Για την σημαντικότερη ανάμνησή του από τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύο οι εικόνες, άλλα στην πραγματικότητα είναι μία. Νομίζω ότι η σπουδαιότερη ανάμνησή μου είναι οι φανταστικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν κερδίσαμε το ευρωπαϊκό του 1991 στη Γενεύη και η δεύτερη και πάλι οι τρομεροί οπαδοί της ομάδας όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά. Οπότε για αυτό είπα ότι είναι μια η ανάμνηση. Οι φοβεροί οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Για το αν πιστεύει πως η βασική πεντάδα που είχε τότε ο ΠΑΟΚ, ήταν η καλύτερη στην Ευρώπη: «Νομίζω ότι το 1992-1993 η πεντάδα που είχαμε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον Φασούλα, τον Κόρφα, τον Κλιφ Λέβινγκστον κι εμένα, ήταν η καλύτερη στην Ευρώπη. Ήταν πολύ μεγάλη απογοήτευση ότι στον ημιτελικό τότε με την Μπενετόν Τρεβίζο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, να πάμε στον τελικό του Φάιναλ Φορ που γινόταν στον Πειραιά τότε και να πάρουμε το ευρωπαϊκό τρόπαιο».

Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Είναι ένας θρύλος. Πιστεύω ότι θα κοουτσάρει για καμία τριανταριά χρόνια ακόμη».

Για τις διαφορές ανάμεσα στο μπάσκετ της εποχής του και του σημερινού μπάσκετ: «Ακόμα και στις ΗΠΑ και όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Είναι λίγο πιο γρήγορο, γιατί πλέον ισχύει και ο κανονισμός των 24 δευτερολέπτων στις επιθέσεις που επιβάλλει την επιτάχυνση του παιχνιδιού. Έχει διαφορετικές τακτικές, διαφορετική δύναμη των παιχτών, είναι διαφορετική η ατμόσφαιρα στα γήπεδα, έχουν αλλάξει πάρα πολλά».

Για τον ενδεχόμενο του λοκ άουτ στο NBA: «Πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας και την οικονομική κρίση που υπάρχει. Πιστεύω ότι ίσως κάποιοι παίκτες εκμεταλλευτούν το λοκ άουτ και θα έρθουν ν' αγωνιστούν στην Ευρώπη. Δεν πιστεύω ότι θα το κάνουν μεγάλα ονόματα του ΝΒΑ όπως ο Ντουάιτ Χάουαρντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά σίγουρα κάποιοι πολύ καλοί παίκτες θα έρθουν να παίξουν στην Ευρώπη».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ από τους Ντάλας Μάβερικς: « Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για παίχτες όπως ο Τέρι, ο Κιντ και κυρίως ο Νοβίτσκι. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και το Ντάλας φάνηκε πιο έτοιμο να διαχειριστεί τα πράγματα. Είχε χάσει το 2006 στους τελικούς από το Μαϊάμι, και τώρα είχαν την εμπειρία, τη δίψα και το κίνητρο οι παίχτες του να πάρουν το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα των τελικών και δεν ξαφνιάστηκα καθόλου».

Για το αν θα βοηθήσει με κάποιο τρόπο τον ΠΑΟΚ: «Αγαπώ πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ και θέλω να τον δω να είναι και πάλι επιτυχημένος. Δεν ξέρω αν και ποιος θα μπορούσε να είναι ο τρόπος, αλλά σίγουρα θα είχα την θέληση να δώσω οποιαδήποτε βοήθεια μπορώ».



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved