Άρης κατά Σούμποτιτς

Άρης κατά Σούμποτιτς

To διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει έναν σύντομο απολογισμό της φετινής σεζόν και παράλληλα απαντάει στον Λευτέρη Σούμποτιτς…

 

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

«Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 και με αίσθημα ευθύνης και αυτοκριτικής θεωρούμε σκόπιμο να τοποθετηθούμε σε συγκεκριμένα γεγονότα που απασχόλησαν και απασχολούν την ομάδα μας, ώστε να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η επόμενη - δύσκολη σε όλα τα επίπεδα - χρονιά και να βρει τον Άρη μας ενωμένο, δυνατό, περήφανο και αξιόπιστο.

Στο αγωνιστικό τμήμα επιλέξαμε πέρσι το καλοκαίρι τον Σαρόν Ντρούκερ για την θέση του πρώτου προπονητή, θεωρώντας ότι πληρούσε όλα τα κριτήρια.

Η μέτρια παρουσία του ωστόσο και τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας ήταν η αιτία να αναζητήσουμε εναλλακτικές λύσεις. Η αγάπη μας για τον Άρη  και η αγωνία μας για την βελτίωση της πορείας της ομάδας, μας οδήγησαν στην αντικατάσταση του κ. Ντρούκερ με τον Λευτέρη Σούμποτιτς. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε με την σκέψη ότι θα είχε θετικά αποτελέσματα στην ομάδα και σε καμία περίπτωση για να προκαλέσει ψήγματα διχασμού στον κόσμο του Άρη και συναισθηματικό και ιδεολογικό προβληματισμό ενός μεγάλου κομματιού του λαού μας. Ουδέποτε αυτό υπήρξε επιδίωξή μας.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του Λευτέρη Σούμποτιτς μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς πως «ενώ υπάρχει Πρόεδρος και Διοικητικό Συμβούλιο η ομάδα διοικείται απ' έξω» και ότι «τα μέλη του δέχονται απειλές», κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς το συγκεκριμένο Διοικητικό Συμβούλιο προσέλαβε για προπονητή τον ίδιο τον Λευτέρη Σούμποτιτς. Οι δηλώσεις αυτές θίγουν αναμφισβήτητα και όλον τον Αρη και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΚΑΕ.

Αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μετά το τέλος της περιόδου, με την δημοσιοποίηση στοιχείων και δεδομένων της εταιρείας δηλώνουμε ότι εντέχνως παρουσιάστηκαν χρέη μεγαλύτερα από όσα στην πραγματικότητα την βαραίνουν. Είναι στοιχεία αναληθή και ανυπόστατα που σκοπό έχουν να θίξουν τον ΑΡΗ και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη.

Ο πλήρης έλεγχος των οικονομικών στοιχείων όλων των διοικήσεων από την περίοδο 2003-04, όταν και συστήθηκε η ΚΑΕ Αρης 2003 μέχρι και σήμερα είναι στην διάθεση του ΑΣ Αρης, όλων των Μετόχων της εταιρείας, αλλά και οποιουδήποτε άλλου επίσημου Φορέα του Συλλόγου.

Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την αλήθεια με όλους όσους  αγαπούν πραγματικά και παλεύουν καθημερινά για τα συμφέροντα του αγαπημένου μας Συλλόγου. Τους καλούμε σε συσπείρωση, στοιχείο θεμελιώδες ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή πορεία της ομάδας».



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved