Μπόγρης: «Εμπειρία ζωής»

Μπόγρης: «Εμπειρία ζωής»

Ενθουσιασμένος από την παρουσία του στο Ιλινόις, όπου παίρνει μέρος στο καμπ των Σικάγο Μπουλς, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο 22άχρονος σέντερ μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» για την καθημερινότητά του, που περιλαμβάνει πολλή δουλειά, αλλά και την εμπειρία να έχεις αντίπαλο τον Αμάρε Στουνταμάιρ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εμπειρία του στο καμπ: «Έχω πάθει σοκ με αυτά που ζω καθημερινά. Είναι εμπειρία ζωής όσα μου συμβαίνουν, από την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ. Με το που έμαθα για την πρόσκληση πήρα το αεροπλάνο και ήρθα στο Σικάγο, όπου θα μείνω έως τις 10 Ιουλίου. Δουλεύω καθημερινά με τον Τιμ Γκρόβερ, ο οποίος ήταν ο γυμναστής του Μάικλ Τζόρνταν και του Κόμπε Μπράιαντ. Και μόνο από αυτό μπορείτε να καταλάβετε πώς είναι οι συνθήκες εκγύμνασης. Ο τρόπος που γυμνάζονται οι NBAers είναι απίστευτος και θα μείνει χαραγμένος στο μυαλό μου. Ειλικρινά δεν περίμενα να ζήσω τέτοια πράγματα στη ζωή μου. Οι τύποι είναι άκρως επαγγελματίες».

Για το στόχο του: «Να γίνω καλύτερος ως παίκτης και ως άνθρωπος, γιατί πάνω από όλα αλλάζεις τη νοοτροπία σου».

Για τις προοπτικές που ανοίγονται στην καριέρα του: «Αν δεν γίνει λοκ άουτ μπορεί να συμμετέχω στο σάμερ λιγκ των Μπουλς. Και μετά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, γιατί έρχονται αρκετοί σκάουτερ και παρακολουθούν».

Για την καθημερινότητά του: «Ξυπνάω στις 6 το πρωί και μέχρι τις 9 το μενού περιλαμβάνει αρκετή ατομικό άσκηση -με βάρη- στην οποία δίνουν μεγάλη βάση οι Αμερικανοί. Από τις 9 μέχρι τις 11 συνεχίζονται οι ατομικές ασκήσεις με αρκετό τρέξιμο, ενώ από τις 11 μέχρι τη 1 το μεσημέρι κάνουμε πάλι βάρη και έξτρα ατομική άσκηση. Τις επόμενες δύο ώρες έχουμε off για να ξεκουραστούμε. Σημειωτέον, υπάρχουν δωμάτια και στο γήπεδο, όπως υπάρχει και αίθουσα παιχνιδιών με μπιλιάρδο, αλλά και PlayStation για να χαλαρώνουμε. Από τις 3 μέχρι τις 5 το πρόγραμμα είναι πιο χαλαρό και περιλαμβάνει αρκετό μπάσκετ με διάφορα προγράμματα όπως πικ εν ρολ αλλά και ποστ απ. Μάλιστα, παίζουμε πολύ «3 on 3». Σε ένα από αυτά τα «3 on 3» είχα αντίπαλο τον Αμάρε Στουνταμάιρ. Είναι απίστευτος αθλητής! Επίσης, στο καμπ είχε έρθει και ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα. Τι να πεις; Απίστευτος! Πάντως έρχονται και παίκτες που ήταν στο φετινό ντραφτ, ενώ είδα και τον Πάτρικ Μπέβερλι που ήταν στον Ολυμπιακό. Γενικά είναι ωραίο να κάνεις προπόνηση απέναντι σε παίκτες που θαυμάζεις, γιατί σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο, όπως μου έδωσε και μόνο το γεγονός ότι είχα προσωπικό αντίπαλο τον Στουνταμάιρ».

Για την έδρα των Μπουλς: «Νιώθω τυχερός που προπονήθηκα έστω μία φορά εκεί. Δεν ξέρω αν θα πάμε ξανά, αλλά το εύχομαι. Τα αποδυτήρια είναι για να... κλαις. Άλλο να σ’ το λέω και άλλο να το βλέπεις. Φυσικά αυτό που ξεχωρίζει είναι το άγαλμα του Μάικλ Τζόρνταν στο εξωτερικό του γηπέδου. Απλά επιβλητικό».

Για το ελληνικό στοιχείο στο Σικάγο: «Η Greek Town περιλαμβάνει ταβέρνες και εστιατόρια. Μίλησα με αρκετούς συμπατριώτες μας, ενώ είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να μιλήσω με το Φρανκ Κλόπας, τον άλλοτε Ελληνοαμερικανό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι προπονητής των Σικάγο Φάιρ και σκέφτομαι να πάω να δω έναν αγώνα της ομάδας».



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved