Στον δρόμο οι οπαδοί του Θρύλου!

Στον δρόμο οι οπαδοί του Θρύλου!

Η απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων ν’ αποχωρήσουν από τα κοινά του μπασκετικού Ολυμπιακού μοιάζει οριστική και αμετάκλητη, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να κάνουν την… απέλπιδα προσπάθεια να τους μεταπείσουν!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω του Facebook, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δείχνουν έτοιμοι να συσπειρωθούν για το καλό της ομάδας μπάσκετ και να δείξουν στους αδελφούς Αγγελόπουλους ότι τους θέλουν στο «τιμόνι» του συλλόγου!

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, στην γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, οι οπαδοί των Πειραιωτών πήραν την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση, την Πέμπτη (30/06) στον χώρο του parking του Σ.Ε.Φ. έχοντας ως μοναδικό σκοπό τους ν’ αλλάξουν γνώμη στους  -επί επτά συναπτά έτη-  διοικητικούς ηγέτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – κάλεσμα στην συγκέντρωση της προσεχούς Πέμπτης (30/06), όπως αυτή αναρτήθηκε στο Facebook:

«...ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ!

Αδέρφια Ολυμπιακοί,

Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για τον Θρύλο, μετά το άκουσμα της είδησης περί αποχώρησης των Αγγελόπουλων από την ομάδα αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας προσπαθώντας να τους δείξουμε την συμπαράσταση μας. Ξεκινήσαμε με την δημιουργία ενός group στο Facebook με τίτλο Gia Panta Sto Limani Aggelopouloi, το οποίο μέσα σε ένα 24ωρο ξεπέρασε τα 2000 μέλη!

Από τα μηνύματα και μόνο αντιληφθήκαμε ότι η ανάγκη για κάτι πιο μεγάλο είναι επιτακτική! Έτσι, μέσα από συζήτηση αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές , σε μια μορφή συλλαλητηρίου, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 19:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (στο parking των επισήμων και των αθλητών)! Σκοπός μας είναι να καταλάβουν οι Αγγελόπουλοι ότι μας αρέσουν όπως είναι, υποστηρίζουμε τις αρχές τους και θα είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο!

Την Πέμπτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πρέπει να δώσουν το παρόν άπαντες! Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, τους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 7, τα μέλη της ΠΕΦΟ, με πανό, συνθήματα και ερυθρόλευκα χρώματα να δείξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αγάπη και την συμπαράσταση μας στους Αγγελόπουλους! Η «φωνή» μας πρέπει να είναι τόσο δυνατή που θα τους κάνει να έρθουν και να μας μιλήσουν και να ξανασκεφτούν επί της απόφασης που θα διαλύσει τα δικά μας και τα δικά τους όνειρα για την ομάδα μπάσκετ! Αδέρφια, κρίνεται το μέλλον της ομάδας μπάσκετ!

Είμαστε ένα βήμα πριν την δημιουργία μιας ΚΑΘΑΡΗΣ και ΤΙΜΙΑΣ αυτοκρατορίας με μπροστάρηδες τους Αγγελόπουλους! Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία! Ακόμα και οι αθλητές της ομάδας μας θα πρέπει να είναι εκεί! ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ! ΠΕΜΠΤΗ 30/6 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, ΣΤΙΣ 19:00!»



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved