Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Η οριστική (;) αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό προκαλεί σοκ και ερωτήματα…

Οι φήμες που ήθελαν τους διοικούντες τους κυπελλούχους Ελλάδας να σκέφτονται πολύ σοβαρά την αποχώρησή τους, εδώ και αρκετό καιρό θεωρούνταν ως ανυπόστατες από μεγάλη μερίδα του κόσμου και του Τύπου, αλλά τελικά η απειλή έγινε πράξη…

Ακόμα βέβαια κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια ακριβώς θα είναι η κατάσταση στο μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού την επόμενη μέρα, αλλά σίγουρα, ήδη όλοι σκέφτονται και προσπαθούν να βρουν ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση.

Άλλωστε πριν αναλάβει η οικογένεια Αγγελόπουλου το τμήμα μπάσκετ των Πειραιωτών, η ομάδα είχε απαξιωθεί και με το ζόρι έμπαινε ακόμα και στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ για διακρίσεις στην Ευρώπη, ούτε λόγος.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε και γράφτηκε ως διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά δρώμενα των «ερυθρολεύκων» είναι αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης από τους αδερφούς Αγγελόπουλους, κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βγει –όχι άμεσα όμως- μπροστά και να αναλάβει την ομάδα.

Το βέβαιο είναι ότι οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών θα ήθελαν να δουν τον Μαρινάκη να βγαίνει μπροστά και στο μπάσκετ.

Αναφορικά με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν και αφορούν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όλοι προς το παρόν είναι στον «αέρα».

Όσοι έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις και την επόμενη μέρα του συλλόγου, ούτως ώστε να δουν αν θα μπορέσουν να συνεχίσουν στην ομάδα…

Στον αντίποδα, σε πλεονεκτική θέση βρίσκονται οι παίκτες οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι, καθώς ναι μεν μπορεί να είχαν ως προτεραιότητα τους «ερυθρόλευκους», όμως έχουν δικαίωμα να κινηθούν με όποιον τρόπο θέλουν και να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους.

Η απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων προκάλεσε έκπληξη και στον Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Βελιγράδι. Ο «Ντούντα» πριν από μερικές ημέρες είχε συναντηθεί και συζητήσει με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών, αναφορικά με τα σχέδια ενόψει της νέας σεζόν, ενώ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας είχε προγραμματιστεί νέα συνάντηση η οποία είναι άγνωστο αν τελικά θα πραγματοποιηθεί.

Πάντως, οι κλυδωνισμοί στον χώρο του μπάσκετ είναι ασταμάτητοι, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι και η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει εκφράσει την απόφασή της να αποχωρήσει από το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, με την προϋπόθεση πάντως να έχει βρεθεί η διάδοχη κατάσταση…



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved