«Απερίγραπτα συναισθήματα»

«Απερίγραπτα συναισθήματα»

Στο 3ο Triple Crown Basketball Summer Camp βρέθηκε σήμερα (25/6) ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν προσκεκλημένος των ιδρυτών της ακαδημίας στη τελετή λήξης, Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου, Ευθύμη Ρεντζιά. Πρώτα μοίρασε αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες με τα παιδιά και στη συνέχεια τους μίλησε.

Αρχικά ο ηγέτης των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σήμερα εδώ μαζί σας και ευχαριστώ ιδιαίτερα τα παιδιά για την πρόσκληση τους, θέλω να ξέρετε ότι είστε πολύ τυχεροί που είστε εδώ και να κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε. Να μάθετε να παίζετε το παιχνίδι και να περνάτε καλά. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι».

Σχετικά με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας επισήμανε: «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Είναι σπουδαίο και πολύ ξεχωριστό να πετυχαίνεις τον στόχο που έχεις βάλει και προσπαθείς κάθε μέρα για αυτόν».

Αναφερόμενος στην απόσυρσή του από την εθνική είπε: «Ο λόγος που σταμάτησα από την Εθνική είναι ότι είμαι τριάντα ενός χρόνων και χρειάζομαι ξεκούραση για να μπορέσω να παίξω ακόμα δύο-τρία χρόνια καλό μπάσκετ».

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του στον καθοριστικό τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίχτες μου αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε. Ο παναθηναϊκός διαθέτει πολλούς καλούς παίχτες και δεν βασίζεται σε έναν, είμαι τυχερός που έχω τόσο καλούς συμπαίκτες».

Για τον Γιάννη Μπουρούση σχολίασε: «Δεν είναι όμορφο να ακούγονται τέτοια πράγματα για τον Γιάννη, όμως επειδή δεν έχει αποδειχθεί τίποτα ακόμα, θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η υπόθεση και μετά να σχολιάσουμε».

Σχετικά με την ανάδειξή του σε MVP της Ευρωλίγκας υποστήριξε: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα και ευχαριστώ ιδιαίτερα τους προπονητές μου και τους συμπαίχτες μου. Σίγουρα πίστευα ότι μπορούσαμε να τους κερδίσουμε και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που κατακτήσαμε αυτόν τον τίτλο».

Αναφορικά με το πώς ένιωθε πριν τον πρώτο αγώνα της καριέρας του είπε: «Μπορώ να πω ότι ήμουν αγχωμένος αλλά χάρηκα ιδιαίτερα όταν έπαιξα».

Ερωτηθείς γιατί δεν πήγε στο ΝΒΑ επισήμανε: «Καταρχάς δεν είχα κάποια πρόταση, αλλά πιστεύω ότι δεν έχω την δυνατότητα για αγωνιστώ εκεί».

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο της καριέρας του υπογράμμισε: «Έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλούς καλούς παίχτες, αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον θα έλεγα ο Ναβάρο και παλαιότερα ο Αλφόνσο Φορντ που δυστυχώς δεν ζει τώρα».

Τέλος τον λόγο πήρε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος είπε από την πλευρά του: «Ευχαριστούμε τον Δημήτρη που βρήκε τον χρόνο να μας επισκεφθεί και ξέρουμε ότι το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα πιεσμένο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας και τους ανθρώπους που δούλεψαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved