Καλαφατάκης: «Ανήκουμε στην Α1»

Καλαφατάκης: «Ανήκουμε στην Α1»

Ο Ηρακλής μάχεται για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία με τον Γιώργο Καλαφατάκη να τονίζει ότι η ομάδα ανήκει στην Α1.

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε στον «Sport103 Fm» και την εκπομπή «Sport Center», τονίζοντας αρχικά ότι «η κατάσταση δεν ήταν και δεν είναι η καλύτερη δυνατή βαθμολογικά. Η ομάδα είχε μείνει πίσω μετά από τρεις κακές ήττες αλλά ήρθα γιατί θεωρώ ότι ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα και είναι κρίμα μετά τον αγώνα της επιστροφής του στην Α1 να ξαναπέσει στην Α2» , είπε αρχικά και υπογράμμισε: «Το μπάσκετ της Α1 μπορεί να περνάει δύσκολες μέρες αλλά ο Ηρακλής ανήκει στην Α1. Ηρθα για να δώσουμε την μάχη όλοι μαζί αν και μιλάμε για υπέρβαση». 

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι μία ομάδα που βαθμολογικά είναι ψηλά με τον ίδιο προπονητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι ντέρμπι και για μας είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Σε ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο ποιος θα το θέλει περισσότερο».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Σμους Πάρκερ: «Του εξηγήσαμε τι θέλουμε και είναι ένας παίκτης που μπορεί να έχει παίξει στο ΝΒΑ αλλά και στην Ελλάδα. Ξέρει τι ζητάμε αυτό ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι έχει ξαναπαίξει σε αυτό το γήπεδο και είναι γνώστης της κατάστασης. Θα δούμε τον βαθμό ετοιμότητάς του και έχει το ταλέντο για να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει αλλά θα είναι στην ομάδα».

Για το πόσες νίκες χριάζεται μία ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία ο Καλαφατάκης είπε: «Αν και συνήθως οκτώ νίκες αρκετές ίσως όπως βλέπω την κατάσταση να χρειαστούνε και εννέα  που θα είναι ένα νούμερο που θα σου δώσει ασφάλεια και σωτηρία. Θα πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στην έδρα μας όπου έχουμε όμως και τον Ολυμπιακό, άρα να κάνουμε το πέντε στα πέντε, και θα κυνηγήσουμε και να κλέψουμε 1-2 νίκες εκτός έδρας». 

Τέλος, έδωσε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Ηρακλή: «Ζητάω την υποστήριξή τους σε πλαίσια αθλητικά για να μην τιμωρηθούμε εν όψει τους χρειαζόμαστε. Κι όσο από τα παιδιά συγκέντρωση γιατί τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια και με την έλευση του κ. Γαλανού αρχίζουνε να βελτιώνονται τα πράγματα. Εύχομαι στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε χαρούμενοι και να τα έχουμε καταφέρει αν και είναι πολύ δύσκολο όχι όμως και ακατόρθωτο».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved