«Τρελαμένοι» με τον Άρη!

«Τρελαμένοι» με τον Άρη!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησαν στα «Αθλητικά Νέα» τα αδέλφια Μποχωρίδη…

Μπορεί αυτή τη στιγμή να αγωνίζονται με τη φανέλα διαφορετικής ομάδας, ο 17χρονος Λευτέρης στον Άρη και ο 22χρονος Νίκος στον Αίαντα Ευόσμου, ωστόσο και οι δύο ψηφίζουν Άρη... δαγκωτό! Τα δύο αδέλφια άνοιξαν την καρδιά τους στο «AΝother Life», μίλησαν για τη ζωή τους, το πώς περνάνε μαζί και παραδέχονται ότι πέρα από αδέλφια είναι και κολλητοί φίλοι.

Αναλυτικά η συνέντευξη…

- Πώς και οι δύο ασχοληθήκατε με το μπάσκετ;

Ν. «Ο πατέρας μας ήταν αυτός που μας βοήθησε στο χώρο του μπάσκετ. Ξεκινήσαμε μαζί να παίζουμε μονά εδώ στο Χαριλάου και βάλαμε και τον αδερφό μου και στον ίδιο δρόμο. Είναι φυσιολογικό. Όλη η οικογένειά μας ασχολείται με το μπάσκετ. Μιλάμε όλη την ώρα για μπάσκετ. Κάνουμε συνέχεια προπονήσεις μαζί και θεωρώ ότι από αυτό βγαίνει ευνοημένος ο αδερφός μου. Επίσης, από πολύ μικρός έχει πολλές παραστάσεις από τις προπονήσεις της αντρικής ομάδας του Άρη κι αυτό τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Τα λάθη που έχω κάνει εγώ, του τα λέω και μέχρι στιγμής θεωρώ ότι τα πάω πολύ καλά σε αυτό τον τομέα».

Λ. «Ξεκίνησα να παίζω Τάε-κβο-ντο, αλλά το μπάσκετ το ερωτεύτηκα. Έβλεπα τον Νίκο που έπαιζε μπάσκετ και το λάτρεψα. Ο πατέρας μου στην αρχή δεν με πήγαινε, αλλά τελικά έγινε το δικό μου (γέλια). Η ζωή της οικογένειάς μας είναι πλέον συνυφασμένη με το μπάσκετ και στα επόμενα χρόνια δε βλέπω ότι μπορεί να αλλάξει».

-Τι άλλο κάνετε μαζί πέρα από το μπάσκετ;

Ν. «Τα πάντα. Μιλάμε, βλέπουμε τηλεόραση, ακούμε μουσική. Κράζουμε τον κόσμο. (γέλια). Παίζουμε playstation και όπως είναι λογικό κερδίζω πάντα, αλλά στο τάβλι μπορώ να πω ότι ο Λευτέρης δεν παίζεται. Είναι καλός και κ..φαρδoς! Ρακέτες στην παραλία, ενώ κάποιες ημέρες πάμε και για τρέξιμο μαζί, όπου εκεί τον ξεφτιλίζω».
 

Λ. «Στο τάβλι είμαι αλήθεια πολύ καλός, ενώ στο playstation φταίνε οι συγκυρίες που χάνω! Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, τα καλοκαίρια μου εδώ και πολλά χρόνια είναι γεμάτα λόγω της Εθνικής. Ατομικές προπονήσεις και άλλα που κάνω και δεν πιστεύω ότι θα τα είχα καταφέρει έτσι χωρίς την βοήθεια του Νίκου».

Στις βραδινές εξόδους σας βρίσκουμε μαζί;

Ν.«Σπανίως. Ίσως να πάμε σινεμά ή στο «Play House» για να παίξουμε επιτραπέζια με την υπόλοιπη παρέα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν πίνουμε ποτέ. Χαλαρά πράγματα».

Λ. «Δεν βγαίνουμε τα βράδια. Είμαστε «Ε.Κ.». Επαγγελματίες Καλαθοσφαιριστές και Επαγγελματίες Κολυμβητές. Έχουμε ίδιες παρέες».

- Λευτέρη τι είναι αυτό που σου έχει πει ο αδερφός που το θυμάσαι και θα κρατήσεις σε όλη σου τη ζωή;

Λ. «Να δουλεύω πολύ. Δουλειά, δουλειά και σεμνά και ταπεινά. Και να έχω το μυαλό στο κεφάλι μου και μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται πως είναι το μέλλον μου».

Ν. «Τα έχω δει στο χώρο και ξέρω τι συμβαίνει. Αυτό που χρειάζεται παραπάνω είναι να είσαι σεμνός και προσγειωμένος».

- Πέρα από αδέλφια είστε και φίλοι στη ζωή;

Ν. «Εννοείται! Κάνουμε τα πάντα μαζί, συζητάμε τα πάντα παρά τη διαφορά της ηλικίας. Ειδικά τώρα που μεγαλώσαμε αυτό δεν είναι εμπόδιο».

- Για γυναίκες μιλάτε;

Ν. «Ποτέ!»

Λ. «Πάντα!»

- Νίκο τον συμβουλεύεις σε αυτά τα θέματα;

«Φυσικά και τον συμβουλεύω. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι μαζί του στις επιλογές του και θεωρώ ότι ξέρει να διαλέγει».(γέλια)

- Εσύ Λευτέρη ξέρεις τι κάνει;

«Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Μικρότερος που τον ρωτούσα έτρωγα και καμιά σφαλιάρα. Τώρα δεν το ρωτάω. Λογικά όπου να 'ναι σε λίγο καιρό θα μου τα λέει μόνος του».

- Νίκο πώς φαντάζεσαι τον Λευτέρη μετά από δέκα χρόνια;

«Δε θέλω να πω γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ. Μακάρι να φτάσει ψηλά».

- Λευτέρη αντέχεις τα πειράγματά του;

«Όχι, αλλά είμαι αναγκασμένος να τα ανεχτώ, γιατί είναι ο μεγαλύτερος αδελφός».

- Νίκο ο Λευτέρης έχει πολύ έντονα συναισθήματα για τον Άρη. Το έχετε συζητήσει σε ότι έχει να κάνει με την καριέρα του;

«Το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές, αλλά ακόμα δεν είναι σε ηλικία να καταλάβει ότι είναι επαγγελματίας αθλητής».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved