Απολαυστική η τελετή λήξης

Απολαυστική η τελετή λήξης

Με μια όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Γ.Σ. Περιστερίου όπου περίπου 800 φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τα νέα ταλέντα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει:

«Απολαυστική ήταν η τελετή λήξης των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής του Γ.Σ. Περιστερίου, αφού μαζεύτηκαν στο επιβλητικό γήπεδο Μαζαράκη περισσότεροι από 800 περιστεριώτες για να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους και τα τιμώμενα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν τα ιδρυτικά μέλη.

Φέτος που ο ΓΣΠ γίνεται 40 ετών, η συγκίνηση ήταν έκδηλη όταν βράβευσε τους παρόντες: Πέτρο Μουγιάκο, Μιχάλη Μουγιάκο, Θανάσης Τζούμα, Χάρης Ασημακόπουλο, Πέτρο Κούβαρη, Στέφανο Μάνδρο, Αλέκο Κλεάνθη, Θεόδωρο Γολεμάτη, Γιάννη Καπράλο, αλλά και ερήμην τους: Νίκο Τσακίρη, Τάσο Βλάσση, Μιχάλη Χάτσιο, Θανάσης Γεράση, Μπάμπη Παπανδρέου και Βαγγέλη Καρατζά.

Ο επίτιμος πρόεδρος Πέτρος Μουγιάκος μίλησε για το Περιστέρι χαρακτηρίζοντάς ως την ομάδα η οποία συμβολοποιεί αθλητικά το Περιστέρι» και χαιρέτισε τα ιδρυτικά μέλη του ΓΣΠ, τους συνοδοιπόρους του που το 1971 υπέγραψαν το καταστατικό της δημιουργίας του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Ο επίσημος μίλησε και για το σήμερα: «Ο Μητροπολιτικός Σύλλογος ήταν εκείνος ο οποίος επανέφερε την επαγγελματική ομάδα μπάσκετ στο κλαμπ των ισχυρών και τα τελευταία δυο χρόνια σήκωσε μεγάλο βάρος για να τη διατηρήσει ανάμεσά τους.

Πάλεψε στην ατυχή οικονομική συγκυρία, τα κοντόφθαλμα ή προσωπικά συμφέροντα, ακόμα και απέναντι στην εύκολη κριτική, η οποία γίνονταν ενίοτε μονομερής. Η ιστορία όμως γράφτηκε. Η ανοιχτόμυαλη και πολυσυλλεκτική διοίκηση του ΓΣΠ πιστώθηκε την επιτυχία των επιλογών της και δικαίωσε κάθε Περιστεριώτη, ξαναδίνοντας του όραμα».

Αφού μνημόνευσε όλα τα τμήματα του Συλλόγου, δεσμεύτηκε για τη συνέχιση του έργου του ΓΣΠ: «Θα μείνουμε πιστοί στο δόγμα της παραγωγής. Οι ομάδες δεν αγοράζονται, αλλά χτίζονται».

«Λίγα θα λέμε, πολλά θα κάνουμε»

Η τοπική αυτοδιοίκηση τίμησε με το παραπάνω τη γιορτή, προεξάρχοντος του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη ο οποίος εξήρε το έργο που έχουν κάνει στον ΓΣΠ ο Πέτρος και η Γωγώ Μουγιάκου, ενώ με συγκρατημένη αισιοδοξία έδωσε την κατεύθυνση για αθλητικά έργα υποδομής για τη νεολαία. «Λιγότερα θα λέμε και περισσότερα θα κάνουμε» ήταν χαρακτηριστικά η τοποθέτησή του

Παραβρέθηκαν επίσης και έκαναν τις βραβεύσεις ο Δημήτρης Κελάφας, ο Βασίλης Λώλος, ο Βασίλης Μπέτσης, ο Νίκος Κασουρίδης, ο Μιχάλης Κακλαμάνος, ο Βασίλης Μπάος, ο Αλέξανδρος Πλέστης, ο Ιωακείμ Πρέκας, η Δήμητρα-Παρασκευή Τσιαμούλη, ο Βαγγέλης Τάτσης, ο Σωτήρης-Ηλίας Τσιβράς και η Παρασκευή Φουντά. Την ΕΣΚΑ εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Λιμνιάτης.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Αργύρης Πεδουλάκης ήταν παρών και βράβευσε το τμήμα των Παμπαίδων, ενώ στο γήπεδο Μαζαράκη βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Διασκέδασαν τα παιδιά!

Τα παιδιά των Ακαδημιών το διασκέδασαν παίζοντας πολλά διαγωνιστικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια τα οποία ετοίμασαν με τη βοήθεια των προπονητών τους, αλλά για πρώτη φορά το απόλαυσαν και οι... γονείς τους στον 10λεπτο αγώνα μπάσκετ που έγινε. Οι «Ιπτάμενοι» κέρδισαν στον πόντο τους «Φτερωτούς». Ξεχωριστό το ενδιαφέρον και τη στιγμή που οι "Μπελάδες" έκαναν τα χορευτικά τους.

Στη διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν επίσης ο Ατρόμητος για τη συμμετοχή του στον τελικό του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου, το γυναικείο μπάσκετ του Περιστερίου για τη 2η θέση στην Α΄ΕΣΚΑ, οι Παμπαίδες 1996, οι Παμπαίδες 1997, το Μίνι και οι κολυμβητές και κολυμβήτριες: Χ. Μουζάς, Καρακαϊδός, Ζειμπέογλου, Κυριακοπούλου, Γαλανοπούλου, Λύρα, Γκουρνέλου, Ράλλιου, Μουστάκη, Βορδή, Τσιστράκη, Μαραβέλια Γερμανάκου, Ν. Μουζάς, Δρυγούτης, Κολιός και Κουτουξιάδης.

Σε όλα τα παιδιά των Ακαδημιών απονεμήθηκαν αναμνηστικά για τα εσωτερικά τουρνουά του ΓΣΠ».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved