«Δεν θα πεθάνει η ΑΕΚ»

«Δεν θα πεθάνει η ΑΕΚ»

Στην άκρη του κόσμου είναι διατεθειμένος να φθάσει ο Μπάμπης Καραμανλής, προκειμένου να δικαιωθεί η ΑΕΚ και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1.

Παρά τη δικαίωση του Ηλυσιακού στο ΑΣΕΑΔ, ο ίδιος θεωρεί πως στο τέλος η «Ένωση» θα είναι αυτή που θα χαμογελάσει. Αναλυτικά όσα είπε στο Sentra FM 103.3…

Για το εάν τους αιφνιδίασε η απόφαση: «Δεν μας αιφνιδίασε η απόφαση, είχαμε πάρει από την προηγούμενη εβδομάδα τα μηνύματα. Τo ΑΣΕΑΔ ακολούθησε το γράμμα του νόμου, το τυπικό, από τη στιγμή που ο κ. Δελημπαλταδάκης δεν είναι μέτοχος του Ηλυσιακού».

Για τις επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ θα κάνει αίτηση ανάκλησης στο ΑΣΕΑΔ. Αυτό θα γίνει έως σήμερα το μεσημέρι (20/06, 14.00), ήδη κοιτάζουμε και θα βάλουμε και άλλους δικηγόρους στην ιστορία. Θα κυνηγήσουμε την υπόθεση έως την άκρη του κόσμου. Σήμερα (20/06) ξεκινάει η υπόθεση. Η ΑΕΚ έκανε την καταγγελία πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Ο νόμος απαγορεύει στους μάνατζερ να κατέχουν ομάδα με τον α’ ή το β’ τρόπο. Η ΑΕΚ δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό, στο ΑΣΕΑΔ δεν δικαιωθήκαμε, αλλά θεωρούμε πως έχουμε δίκιο. Επίσης, η ΑΕΚ δεν έχει αντιμετωπιστεί με το δέοντα σεβασμό».

Για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ πρέπει να ξαναγίνει βασίλισσα. Εγώ τρία χρόνια τώρα αυτό προσπαθώ, να μην πεθάνει η ΑΕΚ. Δεν θα πεθάνει η ΑΕΚ. Έχουν γίνει τεράστια λάθη, αλλά δεν είναι η ώρα να τα πούμε. Αν η ΑΕΚ είναι δικαιωμένη και στην Α1, θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Αντίθετα, με μια ομάδα στην Α2 και με όλο αυτό το άνοιγμα θα ήμασταν τρελοί εάν περιμέναμε ανταπόκριση».

Για το εάν αισιοδοξούν, εν όψει της συνέχειας της δικαστικής διαμάχης: «Η ΑΕΚ θα σωθεί, γιατί πρέπει να σωθεί. Είναι τεράστια ομάδα. Έχει παιχθεί ένα παιχνίδι εις βάρος της ομάδας, αλλά θεωρώ πως στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είναι η ΑΕΚ ο ισχυρός παίκτης σε αυτή την υπόθεση. Ο Δελημπαλταδάκης είναι πολύ πιο δυνατός στο μπάσκετ κι αυτό το ξέρουμε όλοι. Προσωπικά, η μόνη δύναμή μου είναι να κουβαλάω το όνομα της ΑΕΚ στην πλάτη μου».

Για το εάν υπάρχει ενδιαφέρον να βοηθηθεί η ομάδα: «Οι μόνοι που ενδιαφέρονται για την ομάδα είναι ο Τάσος και ο Γιωργάκης από τον Πειραιά, ο Λευτέρης από τη Χαλκίδα… Επίσης, έχει ενδιαφερθεί πραγματικά ο Τάκης Κανελλόπουλος, που είναι και πολύ καλός φίλος μου. Από όλους αυτούς που έχω ακούσει, μόνο ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ενδιαφέρεται πραγματικά. Κι αυτά τα παιδιά, που προανέφερα, που αν πω τα ονόματά τους θα ξεπεράσουμε τα 100 που πήγαν στο ΑΣΕΑΔ. Λογαριασμό δίνω μόνο σε αυτά τα παιδιά. Δείχνουμε πως χάνουμε, αλλά επειδή η ΑΕΚ έχει τεράστια δυναμική θεωρώ πως με τη βοήθεια του Θεού θα κερδίσουμε. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό κι εγώ λέω πως ο γαμπρός δεν έχει ξυριστεί ακόμα. Δεν θα λερώσουμε την ιστορία της ΑΕΚ, δεν θα σβήσει η ιστορία της ομάδας σήμερα (20/06), αλλά μόνο όταν θα υπάρξει μια απόφαση που δεν θα μπορεί να ανακληθεί».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved