Καραμανλής: «Επαγρυπνούμε»

Καραμανλής: «Επαγρυπνούμε»

Σε επαγρύπνηση βρίσκεται η ΑΕΚ, εν όψει της απόφασης του ΑΣΕΑΔ που θα κρίνει το μέλλον τόσο της «Ένωσης» όσο και του Ηλυσιακού στην Α1.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μπάμπης Καραμανλής, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100.3 για συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο που κερδίζει υποθέσεις για λογαριασμό μεγάλης ΚΑΕ, την ομάδα του που είναι η «βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ», αλλά και την αντίδραση των φιλάθλων σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί η ΑΕΚ: «Είναι βέβαιο ότι αυτός ο κόσμος θα οργανωθεί, θα συσπειρωθεί και θα αντιδράσει πιο δυναμικά». Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη βαρύτητα της απόφασης που καλείται να πάρει το ΑΣΕΑΔ: «Καλούμε τους δικαστές να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το θέμα. Δεν πρόκειται να ληφθεί μία απλή απόφαση από το πρώτο τμήμα του ΑΣΕΑΔ και από την πρόεδρο (σ.σ. Αικατερίνη Μπαλτά) που θα αφορά σε μείωση ή εξάλειψη μερικών αγωνιστικών ποινής ή προστίμων, υποθέσεις στις οποίες ειδικεύεται συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, που τις κερδίζει για λογαριασμό μεγάλης ΚΑΕ. Εμείς επαγρυπνούμε. Δεν ξεκουραζόμαστε».

Για τις κινήσεις που έχει κάνει η ΑΕΚ: «Ψάχνουμε όλες τις αποφάσεις και τις συνθέσεις του ΑΣΕΑΔ. Το ΑΣΕΑΔ πρέπει να αποφασίσει επί της ουσίας, όπως συνέβη με την πρωτόδικη απόφαση, και να μη σταθεί σε νομικίστικα τερτίπια. Θα μας βρουν οργισμένους και αποφασισμένους οι ανίερες πρακτικές». Θυμίζουμε ότι είμαστε η ΑΕΚ. Η βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ! Επισημαίνουμε δε ότι στο Καλλιμάρμαρο, την 4η Απριλίου του 1968, στον τελικό με τη Σλάβια Πράγας, δεν υπήρχαν μεταξύ των 80.000 φιλάθλων μόνο εργάτες, οικοδόμοι, γιατροί, βιοτέχνες, υπήρχαν και δικηγόροι, δικαστές και πολιτικοί».

Για την κίνηση των οργανωμένων να διαμαρτυρηθούν έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΑΔ: «Ήταν μία λογική αντίδραση, που δεν έγινε οργανωμένα, ενός τεράστιου κόσμου που αγωνιά για την τύχη της ΑΕΚ. Είναι βέβαιο ότι αυτός ο κόσμος θα οργανωθεί, θα συσπειρωθεί και θα αντιδράσει πιο δυναμικά».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved