Μαραγκός: «Τιμή μου»

Μαραγκός: «Τιμή μου»

Μπάσκετ και σπουδές στις ΗΠΑ θα συνδυάσει ο Πάρης Μαραγκός, που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο 17χρονος πάουερ φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Εξέδρα» και εξήγησε πως θα φοιτήσει ένα χρόνο σε λύκειο και άλλα τέσσερα σε πανεπιστήμιο. «Όταν έχεις όνειρα, δεν σε νοιάζουν οι θυσίες», παραδέχθηκε για την απόφασή του να ξενιτευτεί σε τόσο μικρή ηλικία, ενώ χαρακτήρισε «τιμή του» να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ευχήθηκε να επιστρέψει, σε πέντε χρόνια από τώρα, στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Πώς πήρες την απόφαση να ξενιτευτείς σε ηλικία 17 ετών;
«Όταν κάποιος έχει ένα όνειρο και θέλει να πετύχει, δεν τον νοιάζουν οι θυσίες που θα κάνει. Πάντα ήξερα ότι στην Αμερική γίνεται σωστή δουλειά. Είχα ως πρότυπο το αμερικανικό μπάσκετ. Ξέρω ότι θα το συνδυάσω και με καλές σπουδές στα οικονομικά, πέρα από το μπάσκετ. Θα πάω μετά την ολοκλήρωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

-Πώς θα ήθελες να είσαι σε πέντε χρόνια από σήμερα;
«Θα ήθελα να είμαι έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Με τη σωστή δουλειά που θα γίνει εκεί, θα προετοιμαστώ για αυτό το πράγμα. Θα παίξω με παίκτες οι οποίοι είναι εξίσου καλοί σε όλες τις ομάδες. Αυτός ο συναγωνισμός και ο ανταγωνισμός θα με βοηθήσει. Βεβαίως, υπάρχουν κάθε είδους κίνδυνοι. Όμως, όταν έχεις το μυαλό και την ωριμότητα μπορείς να τα κάνεις πέρα και να προσηλωθείς στο στόχο που έχεις».

-Πώς είναι να δουλεύεις σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και ειδικά υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς;
«Κέρδισα πάρα πολλά από τη συμμετοχή μου. Κέρδισα πάρα πολλές εικόνες. Πήρα μια πρώτη γεύση. Πραγματικά ήταν τιμή που δούλεψα με αυτόν τον προπονητή. Το κλίμα στην ομάδα την ώρα της προπόνησης και έξω από αυτήν, ο τρόπος που μιλάει και δίνει οδηγίες, ο τρόπος που αναλύει τα παιχνίδια με κάθε λεπτομέρεια, ο τρόπος που γίνεται η προπόνηση. Μπήκα στην όλη νοοτροπία και σκέψη. Εύχομαι να τις ξαναζήσω αυτές τις εικόνες σε αυτήν την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες. Μόλις γυρίσω από την Αμερική εύχομαι να το ξαναζήσω και να είναι και ο Ομπράντοβιτς στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο του αντρικού. Πρώτα τον κ. Ομπράντοβιτς, ο οποίος με εμπιστεύτηκε, και κατόπιν όλους τους προπονητές που ασχολήθηκαν μαζί μου. Ευχαριστώ και τους προπονητές του εφηβικού, υπό τις οδηγίες των οποίων είχαμε επιτυχίες στα τμήματα υποδομής».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved