«Πρόταση από το Νοέμβριο»

«Πρόταση από το Νοέμβριο»

Ο Κώστας Πανάκας αναφέρθηκε στους λόγους που απέσυρε την πρόταση του για τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Πανάκας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και τόνισε αναλυτικά…

Για την απόσυρση του ενδιαφέροντος: «Είχε γίνει μία μεγάλη προσπάθεια. Στην αρχή λεγόταν ότι δεν υπάρχει πρόταση και πλάνο εξυγίανσης. Έπειτα έλεγαν ότι δεν υπάρχουν ονόματα και τους παρουσιάσαμε ακόμα και μπίζνες πλαν. Αυτοί που κινούν τα νήματα στον Ερασιτέχνη τα έλεγαν και ήταν φυσιολογικό αυτοί που ήταν μέσα στο σχήμα να θέλουν να φύγουν. Εμείς έχουμε καταθέσει πρόταση για διοίκηση το μήνα Νοέμβριο. Τότε έλεγε ο κ. Κανώτας ότι θέλει να παραιτηθεί. Ούτε αντιπολίτευση κάναμε σε κανέναν,  περιμέναμε το καλοκαίρι. 3-4 ΠΑΟΚτσήδες έρχονται να βάλουν χρήματα. Ανάγκη από χρήματα έχει το μπάσκετ όχι από ιδέες. Και αντί το σωματείο να τους βάλει στην αγκαλιά τους, τους απαξιώνει και τους απογοητεύει».

Για την ενδεχόμενη συνάντηση όλων των σχημάτων και την επιτροπή του Ερασιτέχνη: «Εμείς δεν έχουμε κάποια τέτοια πληροφόρηση για συνάντηση όλων των φορέων τη Δευτέρα. Έχει συσταθεί μία επιτροπή. Ποια είναι αυτή η επιτροπή που θα κρίνει την υπόσταση του Πανάκα και του Πρέλεβιτς. Η διοίκηση του Κανώτα έχε κάποια άτομα, στην επιτροπή υπάρχουν κάποια άτομα και εκεί υπάρχει μία αλληλουχία, αν με καταλαβαίνετε τι λέω. Γίνονται όλα χωρίς εμάς. Εμείς δεν αναγνωρίζουμε την επιτροπή. Αναγνωρίζουμε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Δε θέλουμε να πάμε στην επιτροπή. Έχουμε κάποια λεφτά στην άκρη και θέλαμε να βοηθήσουμε την ομάδα που αγαπάμε».

Για τη συνεργασία με τον Πρέλεβιτς: «Εμείς πιστεύαμε ότι μαζί με τον κ. Πρέλεβιτς μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Είχαμε έρθει σε επαφή και υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων σε όλα. Με τον κ. Πρέλεβιτς ο κόσμος θα επέστρεφε από το γήπεδο. Έτσι λέμε εμείς. Μπορεί κάποιος άλλος να πει ότι θα είναι πάλι άδειο όπως τα δύο χρόνια του κ. Κανώτα».

Στην εκπομπή παρενέβη ο έφορος του Ερασιτέχνη, Στάθης Καζαντζίδης,  ο οποίος έκανε έκκληση για ενότητα. «Αφού δε δέχεσαι αυτήν την επιτροπή, πριν 10 μέρες έγινε γενική συνέλευση. Η ερώτηση του ήταν γιατί πάλι τα ίδια; Γιατί δεν κλείνεστε σε ένα δωμάτιο, ενωμένοι να βάλετε πέντε φράγκα και να βγει μία διοίκηση. Γιατί ο σκοπός σου να είναι διαφορετικός από τη διοίκηση; Ο σκοπός θα έπρεπε να είναι ο ίδιος. Να κάνουμε μεγάλο τον ΠΑΟΚ».

Η απάντηση του Πανάκα ήταν η εξής: «Στη γ.σ. δεν είχε συσταθεί η επιτροπή. Που να το ξέρω. Εμείς είχαμε καταθέσει την πρόταση μας. Αυτοί έχουν προκαθορίσει το αποτέλεσμα. Στη γ.σ. του Α.Σ. δε συζητήσαμε καθόλου για μπάσκετ. Δεν ανοίχτηκε καθόλου τέτοιο θέμα. Όταν δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων δε μπορεί να προχωρήσει τίποτα. Το επιθυμητό από το εφικτό απέχει. Αυτοί που διοικούν πρέπει να έχουν ταύτιση απόψεων. Όπως αυτή που έχουμε με τον Πρέλεβιτς».



Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved